Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
7750be star 9,5 mjeseci
STRANA 1 OD 1
kefalo81 7750be star 9,5 mjeseci 15.02.2010. 18:10 T24570

status: user
broj poruka: 775
U garanciji kod atoma, koliko moze da se dobije za njega.
Isto tako me intetresuje kakva su vasa iskustva sa garancijama, ako vam je vise stvari na jednom garantnom listu, odnosno jednom fiskalnom.Kako da tada ja pruzim garanciju koju objektivno imam, ali ne mogu da dam.
Da li je moguce da mi radnja izda garanciju za tu komponentu jer bi ja sve jedno opet kod njih pazario novu.
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Bypass the questionary 16.02.2010. 21:57 #189599

broj poruka: 6645
Idi pa pitaj u radnji. Ja ti ne bi dao, pogotovo ne u Serbistanu.
Garanciju IMAŠ - ti kao kupac-stranka prema Atomićiju. Onaj koji kupuje od tebe, stvara novi odnos kupac prodavac i Atomic sa tim trećim licem nema ništa. Imate dve opcije: da on tebi veruje kako ćeš u slučaju kvara da se smaraš kod Atomićija iako si već uzeo pare i baš te u principu, briga... i nećeš se seliti i slično, ili, da ti daš taj svoj račun i garanciju na SVE ostalo.... uz procesor, sa nadom da će ovaj drugi ako se tebi nešto pokvari, da ti izađe u susret.... I jedno i drugo je poprilično bzvz, jel`da? Osim ako niste komše, ortaci i tako nešto.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

kisanti Phemo 06.03.2010. 10:35 #194282

broj poruka: 222

Pa ja mislim oko 40 eura. A to je Am2+ procesor koliko se secam
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs