Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Ploca,procesor, memorija procena!
STRANA 1 OD 1
bojke1 Ploca,procesor, memorija procena! 16.11.2009. 21:15 T21959

status: user
broj poruka: 479

Evo imam par stvari koje bih hteo da prodam pa ako moze neko da mi kaze koliko bih realno mogao da dobijem.Inace sestra bi htela da pojaca komp pa bi prodala sledece stvari.
1.Procesor-amd athlon 3000+ box varijanta nikad klokovan,uvek radio na fabrickim klokovima
2.Ploca-gigabyte nforce4 GA-K8NF-9 socket 939
3.memorija-kingston ddr1 2x512 mb
Inace je sve ispravno,garancija je istekla.
Ova kombinacija je od prvog dana kod mene radila na mom racunaru ali kada sam kupovao novi komp ovo sam dao sestri.Tako da nista nije kupovano preko oglasa vec u radnji.
Eto ako moze neko da mi kaze koliko mogu realno da dobijem u kompletu ili pojedinacno za svaku navedenu stvar.
Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Ploca,procesor, memorija procena! 16.11.2009. 21:33 #159121

broj poruka: 9459
Memorija: 2*900 din.
proc+box quler: 1400-1500 din
ploca:2500 din

(c) 1982 Sinclair research Ltd

::
:: Evo imam par stvari koje bih hteo da prodam pa ako moze neko da mi kaze koliko bih realno mogao da dobijem.Inace sestra bi htela da pojaca komp pa bi prodala sledece stvari
:: 1.Procesor-amd athlon 3000+ box varijanta nikad klokovan,uvek radio na fabrickim klokovim
:: 2.Ploca-gigabyte nforce4 GA-K8NF-9 socket 93
:: 3.memorija-kingston ddr1 2x512 m
:: Inace je sve ispravno,garancija je istekla
:: Ova kombinacija je od prvog dana kod mene radila na mom racunaru ali kada sam kupovao novi komp ovo sam dao sestri.Tako da nista nije kupovano preko oglasa vec u radnji
:: Eto ako moze neko da mi kaze koliko mogu realno da dobijem u kompletu ili pojedinacno za svaku navedenu stvar
:: Pozdrav.
bojke1 Re: Re: Ploca,procesor, memorija procena! 16.11.2009. 22:10 #159129

broj poruka: 479

Znaci 60 eura je realna cena za ovaj komplet.Ima li jos neko da da svoju procenu?

:: Memorija: 2*900 din
:: proc+box quler: 1400-1500 di
:: ploca:2500 di
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: ::
:: :: Evo imam par stvari koje bih hteo da prodam pa ako moze neko da mi kaze koliko bih realno mogao da dobijem.Inace sestra bi htela da pojaca komp pa bi prodala sledece stvari
:: :: 1.Procesor-amd athlon 3000+ box varijanta nikad klokovan,uvek radio na fabrickim klokovim
:: :: 2.Ploca-gigabyte nforce4 GA-K8NF-9 socket 93
:: :: 3.memorija-kingston ddr1 2x512 m
:: :: Inace je sve ispravno,garancija je istekla
:: :: Ova kombinacija je od prvog dana kod mene radila na mom racunaru ali kada sam kupovao novi komp ovo sam dao sestri.Tako da nista nije kupovano preko oglasa vec u radnji
:: :: Eto ako moze neko da mi kaze koliko mogu realno da dobijem u kompletu ili pojedinacno za svaku navedenu stvar
:: :: Pozdrav.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs