:: :: Koliko novaca bih mogao da dobijem za sledece komponente :: :: Proc: Athlon 64 3000+ (Venice;Socket 939 :: Plocha: GIGABYTE K8N Ultra Sl :: Mem: 2*512 MB KINGMAX na 433 MH :: Graf: GIGABYTE GF 7800GT :: :: Razmishljam o prelasku na Conroe i DDR2 pa mi fali kesha... :: Pa...chekam odgovore?? :: :: Poz i hvala unapred! A sto bi menjao graficku? Nov Venice 3000+ je 77 evra, znaci 70. ploca nova 83 evra, racunaj 60. memare po 35 evra
Na trenutak sam istripovao da pazarim x1950xtx (kada se pojavi kod nas) ali neka...drzhacu se ja josh malo ove moje 7800 - bar do neke R600 ili G80 - ali cu i dalje ostati pri tome da predjem na Conroe i DDR2...shto me navodi da pitam-jel` moguce da sam samo u microsystems naishao na Conroe ili se varam...ajde ako neko zna gde bi ga josh mogao naci neka se javi..,video sam da P965 plocha ima da se pazari,ali od proca ni traga...E6600 tachnije - one E6800 Extreme Edition varijante ne dolaze u obzir... Hvala!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.