MSI K8T Neo-V Soc 754 Sempron 2800+ 1.6 Ghz 768 MB DDR PC 400 WD 1600AAJS SATA (160GB) AGP nVidia FX5200 128MB Neo HP-350S 350W DVD-R i jedan DVD-RW Samsung Sync Master 952 19inch
Sve u svemu ne vredi 10 evra i skuplja mi prasinu u podrumu. Imam kolegu na faksu, drugarcina je prava i stvarno smo ok, a nema komp u studentskom domu, treba mu za word/internet i ja htedoh ovo moje sranje da mu poklonim al covek ni da cuje. Oce da mu ga prodam. I sad mene sramota da za ovo trazim pare, a sad sam usao u celu pricu i glupo da iskuliram, pa eto da pitam za misljenje, koliko da trazim za ovo da ne bude mnogo, a da ne bude ni toliko malo pa da mu dodje isto kao da sam mu poklonio???
100e vredi sigurno,a sada koliko ces ti njemu naplatiti...mislim da je ok da mu ga das upola cene tj 50e(ako je vec takva situacija).
P.S.Nisam pametan,pglu sam za medalju,ali to vredi vise od 10e
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Naime imam prastari komp :: :: MSI K8T Neo-V Soc 75 :: Sempron 2800+ 1.6 Gh :: 768 MB DDR PC 40 :: WD 1600AAJS SATA (160GB :: AGP nVidia FX5200 128M :: Neo HP-350S 350 :: DVD-R i jedan DVD-R :: Samsung Sync Master 952 19inc :: :: Sve u svemu ne vredi 10 evra i skuplja mi prasinu u podrumu. Imam kolegu na faksu, drugarcina je prava i stvarno smo ok, a nema komp u studentskom domu, treba mu za word/internet i ja htedoh ovo moje sranje da mu poklonim al covek ni da cuje. Oce da mu ga prodam. I sad mene sramota da za ovo trazim pare, a sad sam usao u celu pricu i glupo da iskuliram, pa eto da pitam za misljenje, koliko da trazim za ovo da ne bude mnogo, a da ne bude ni toliko malo pa da mu dodje isto kao da sam mu poklonio?? ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.