E pa ja sam sam SEBI interesantan. Ali, Novi Sad mi je daleko. Ali ne toliko koliko je forum udaljen u tabovima od oglasa - naime, te su dve stvari, tabovane, jedna pored druge, pa se lepo tamo premesti sa ovom temom. Nisi čak ni uneo duha u pitanje pa ti niko i ne odgovara ozbiljno.
uneo sam samo duha da prenesem da Ljubiša dobija ozbiljnog takmaca u vrednovanju komponenti koje prodaje. Ovo je sa oglasa, ne oglašavam ja. Jednostavno, ovaj monitor stvarno nekome mora puno da znači: onom ko ga prodaje ili onom ko ga kupuje za ove pare.
Ne šalje! Pa šta on misli!?? A ipak, 104žnj, super je za monitor video nadzora gde je gužva i nema dovoljno prostora ili ih treba više....a ima puno lopina (samousluge i slično...) možda zato? A, kad sada radi, znači da je zaboravio da se pokvari kad mu je vreme bilo i trajaće večno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.