Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
IBM 600 laptop!!!
STRANA 1 OD 1
kanjavi IBM 600 laptop!!! 06.06.2009. 20:10 T17850

status: user
broj poruka: 218
Kaze ovako
IBM 600
CPU 300mhz
mem 160mb
hdd 12gb
cd neki

Nudi mi neki decko ne zna ni on cenu ,pa koliko to moze da vredi?

hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Ufff 07.06.2009. 09:21 #119502

broj poruka: 6645
Gledaj, to je jedno veliko ništa i svakako na izmaku radnog veka. Baterije, koliko vidim, nema... dakle, radi na razdaljini produžnog kabla.
Recimo, da sve radi (i cd može da čita, i hdd nema bad sektora, tastatura nije syebana i ne pregreva se cpu... I IMA FDD koji radi i neophodan je za instalaciju...) to je pentium I klase računar (naravno, među jačim jedinicama)... koji bi ti služio za ŠTA?
Ako imaš objašnjenje gde bi upotrebio takvu spravicu - proširenu pisaču mašinu sa obavzeno zastarelim programima i operativnim sistemom, onda, uopšte dolaziš u situaciju da razgovaraš o kupovini. Ja za to ne bi dao više od 40€ i to onda kada bi mi baš trebao (neka radnja gde nema mesta i nije ti žao ako ga ukradu ili slome, klincu umesto konzole i tako nešto, ne pada mi na pamet čemu bi to služilo...) a u ostalim slučajevima, po meni se jedino isplati zamena nekog parčeta hardvera koji ti ne treba a lične je cene. Žive pare za polumrtvu stvar.... čini mi se kao loša kupovina. Dakle, po meni između 30 i 40€ - ako radi....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

kanjavi ree 07.06.2009. 12:31 #119532

broj poruka: 218
Pazi ovako on radi i ima instaliran XP BlackMoon SP3 i radi da ne poverujes.Ubacio sam winamp i radi ok samo muzika :)
Bateriju ima ali ne daje znake zivota,i cmos baterija mu je riknula izbacuje error u pocetku kad se pali pa ga restartujem par puta za redom i onda podigne xp.(I JA SE PITAM STA CE MI)

Pisko Tako 07.06.2009. 20:56 #119654

broj poruka: 6645
Tako nekako sam i mislio. Postoje ljudi koji bi takvoj spravici našli upotrebnu vrednost (neki uredski moljci koji se bave word dokumentima i sličnim... pa nose posao kući)... ali ja mislim da takvi ne posećuju ovaj forum.
Dobio si odgovor - cena za onoga kome treba. Za ostale, nema vrednost, odnosno, ako imaš neko parče hardvera viška, nešto što si izbacio a nije ga lako prodati bez cimanja po oglasima, pa da menjaš....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs