Pruži se kolk`o imaš para. A da li ti sve to treba, smisli sam. Ako je jedini razlog nošenja mobilnog telefona taj da bude najskuplji i da se kao takav stavi na sto kafića ili - da se konfiguracija stavi na forum PC Berze, kupuj najskuplje što možeš i to je generalno jedini moguć savet za takvog kupca jer u suprotnom uvek žali "što nije..." Ako te baš zanima, ja bi preskočio seagate zbog mog dugogodišnjeg mrskog iskustva pa bi ti predložio WD (ne navijam, ja imam Maxtora, kojeg također ne mogu da preporučim), ali, tu ti igra stvar i garancija..
:: Odnos ovoliko para / evo muzike : :: :: AMD 3000 Venice 93 :: DFI LANPARTY ULTR :: 1GB KM HARDCORE (ili TWINMOS TWISTER :: ASUS 7600G :: SEAGATE ST3250624AS (250 GB) SATA I :: :: :: Sugestije..... :: :: :: :: Disk definitivno WD, a umesto Lan Party ploce uzmi Infinity ushtedecesh oko 40e a necesh nishta izgubiti.Jedino ako necesh da imash najfensiju plocu.
Hvala Garson! Pisko ne znam odakle ti utisak da sam "jedan od tih" kupaca koji voli da se siri sa konfiguracijama i telefonima....Za ono sto treba jesu igrice, para nemam na bacanje, a ako mislis da je ova konfiguracija besna, onda ne znam sta da ti kazem. CPU, VGA i MB (Garsonova) su trenutni best buy, a ima dalko skupljih. Memorije su najbolji OC-ri, a za disk hvala na savetu. WD jeste tisi ali je Seagate brzi i uz herminator ili neko drugo hladjenje dugo traje. Toliko o besu....
Ni ja nisam cuo da je nekom zakazao Seagate, cak ga je i kuzma hvalio u SK-u istim recima, dok meni nije otisao pre nedelju dana 300GB star dve nedelje. Nadam se da sam izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.