posteno.. oce covek moju staru konfiguraciju...meni nije da mu dam za dz. al mi nije ni da ga oderem...ajte vi recite pametnu cenu.... p4 487 intel 2.66 full 512Mb l2 cash, asus p4g8 de luxe(2xSATA1, 2X2ide, ext usb 2.0, fire wire on board,........ novo intexovo napajanje 500W, prvi put ukljuceno na plocu pred prodaju 2x1Gb kingston DDR1 ,dual chanel full operated(kupavane uparene po seriji proizvodnje(ako to ista znaci)) NVIDIA Gforce 7600GS (Gigabyte)+extra cooler(C.M.80mm fan silent) Proc. cooler - CM 80x80 silent, easy change... HDD 160Gb WD ATA DVD-R NEC...cita sve Floppy EXtra dodata LAN karta100Mb zbog njegovih specificnih zahteva logitech tastatura+opticki mish TEAC zvucnici (1.8W MS ( ili idiotskih 80WPMPO)) Sve spakovano u simpaticno i ocuvano crno kinesko kuciste sa providnom bocnom stranom,na kojoj je jos jedan CM silent fan 80x80, front USBx2, front audio, i pri tome ne vibrira Podignut OS+kusur softwera, Hardwer 100% stabilan u radu, nikad nista OC, ......koliko para da mu trazim, da ga ne orobim iz ne znnanja, ali da ni ja mekanog srca ne ostanem bas kratkih rukava.... unapred hvala za one koji ce mi resiti dilemu.......
Ne znam koliko para da `odrežem` nekako mi osetljivo, i, previše jednog, premalo drugog.. Inače, ako nisi sa Banovog, nisi ni banovan... bar ne na ovom sajtu. Ovde prvo lepo ispsujemo svi jedan drugom kewu nekoliko dana, etiketiramo se iz zoološkog i obližnje farme, a ONDA nam banuju teme i, ponekad, korisnika. Kao tamo nekog b. majmuna koji je sam sebe prozivao, sam sebi odgovarao i ebo` kewu pa se svađao sam sa sobom i ponekim od nas ko` se zalepi i izluđivao Željka otvarajući sve nove i nove i sve gluplje i gluplje naloge i nick-ove.... e, i taj se smorio, ako nije u vojsci, pa će da nas zaskoči za koji dan. Odakle si brate, ako nisi sa Banovog? Kod nas je sada JUTRO i weekend, pa nema ko` da ti odgovori osim mene jer me syebala navika da rano ustajem.
:: Ne znam koliko para da `odrežem` nekako mi osetljivo, i, previše jednog, premalo drugog. :: Inače, ako nisi sa Banovog, nisi ni banovan... bar ne na ovom sajtu :: Ovde prvo lepo ispsujemo svi jedan drugom kewu nekoliko dana, etiketiramo se iz zoološkog i obližnje farme, a ONDA nam banuju teme i, ponekad, korisnika. Kao tamo nekog b. majmuna koji je sam sebe prozivao, sam sebi odgovarao i ebo` kewu pa se svađao sam sa sobom i ponekim od nas ko` se zalepi i izluđivao Željka otvarajući sve nove i nove i sve gluplje i gluplje naloge i nick-ove.... e, i taj se smorio, ako nije u vojsci, pa će da nas zaskoči za koji dan :: Odakle si brate, ako nisi sa Banovog? Kod nas je sada JUTRO i weekend, pa nema ko` da ti odgovori osim mene jer me syebala navika da rano ustajem :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
U stvari, treba da ponoviš post-pitanje, ali sa sledećim naslovom: UPPPPOOOOOMMMMOOOOĆĆĆĆĆĆ!!!! HHHEEEEEEEEEEEEELLLLLLPPPPP! JJJAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOO!!!! POOOOOOOOOOOMAGAAAAAAAJTEEEEEEEEEE! I slično. E, onda ćeš da dobiješ neki odgovor (i malo više onih koji ti se ne sviđaju, ali, reklama je čudo). Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.