Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Powerbook G4
STRANA 1 OD 1
vukdusan Powerbook G4 15.03.2009. 16:14 T16170

status: user
broj poruka: 800

Imam pomenuti laptop, 12,1` ekran, 1,5Ghz, 768Mb. Pao je jednom dok je bio ugasen, igla punjaca se iskrivila(ali puni), sa strane je samo malo ulubljen i ekran je spolja vrlo malo ulubljen. Pad nije imao nikakve posledice na njegov rad. Koliko vredi?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Prosto 15.03.2009. 16:16 #103145

broj poruka: 4163
onoliko koliko je neko spreman da da tj onoliko za koliko si spreman da se odvojiš od istog

NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ!

vukdusan Re: Prosto 15.03.2009. 16:25 #103150

broj poruka: 800

Heh, a otprilike? ne bih ja pitao da znam cenovni rang, ali stvarno nemam ni pribliznu ideju o ceni.

:: onoliko koliko je neko spreman da da tj onoliko za koliko si spreman da se odvojiš od isto
::
:: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ
Pisko apple 17.03.2009. 02:27 #103518

broj poruka: 6645
Prijatelju, mekintoš je statusna stvar, voli se i iz inata a naročito iz prestiža jer ga drugi nemaju. Problem je što si mu syebao image (al` ne fajl već pravi imidž, na tvoju žalost) i pitanje kolko ova formula za prodaju važi u tvom slučaju. Moraš naći pravog zaluđenika u excentrične stvari, pa da ga uzme. Ukratko: mnogo gubiš na ceni a kolika bi bila u startu, ne znam kao ni većina na berzi.
Moraš da češljaš oglase na srpskom vezane za apple i jedino tako da dođeš do neke cene koju TRAŽIŠ, e, a cena za koju ćeš da prodaš, to je cena koju ti je već rekao servispc, jer, to je jedina prava cena, nema druge.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

cufy Realna procena 27.01.2010. 00:43 #184198

broj poruka: 18

U takvom stanju 140 evra

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs