Lomim se da menjam masinu pa me interesuje koliko bio vredela sledeca konfiguracija: CPU: Intel Celeron D 2.4GHz/FSB533/256kb L2 - novo RAM: 1GB/PC2700 ( 1x256NCP, 1x256 Blitz, 1x512 IBM ) MB: ASUS P4V8X-X - novo GPU: HIS Ati Radeon 9600Pro 128MB DDR CDRW: LG 52x32x52 ( jedan je Combo ) MODEM: Intel Ambient 56K PSU: Frontier 450W - novo Kuciste je rucni rad sa neonkama, 2x80mm Chieftec ventilatorima naravno flopi, tastatura, mis.... sve ovo bez monitora
Neznam koliko se razumes u racunare, ajde ako imas neki messenger (yahoo, msn ili icq) javi na mail: mrmiki@sezampro.yu i u koje bi vreme bio na netu pa da ti objasnim. Ako nemas posalji mi svoj mail pa cu da ti posaljem neke detalje
Nemoj da se zaleces na to kuciste,ako ima neonke ili tako nesto,ti mozes da kupis kuciste sa providnom stranicom za oko 30E,a neonke u balkanskoj za po 450din,a sto se tice ploce ne znam da li podrzava dual memory,posto bi to tebi dosta pomoglo da uzmes 2x512mb uparene,a ne ovako da mesas 3 razlicite,otprilike dobra je to konfiguracija za neke osnovne potrebe,i mozes da igras malo zahtevnije igrice ako te to zanima,sve u svemu ne bi trebalo da izadje preko 500eura,ali ja bi uradio neke male izmene sto se tice komponenti...i vidi da li dobijas garanciju jer bi za te pare mogao da uzmes mozda i malo jaci komp sa 1god garancije. ako te zanima jos nesto posalji poruku na moj mail.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.