Posto sam od prodavca-servisera dobio ponud da otkupi ili cijelu moju masinu ili samo dio, gdje bi drugi dio ostavio uz komponente koje bi mi on prodao. MOja konfa je 1.2duron 2x256mb ram na 133mhz grafa mx400 od 64mb HDD40gb ploca msi ms6712 dvd rom. kuciste i napajanje od 300w. modem i mrezna karta.
Koliko bi to izaslo komplet, a koliko bi dobio za sledece 2x256 ram duron na 1,2Ghz grafa od 64mb modem , mrezna i ploca i napajanje od 300w.
ta konfa ULTRA malo vredi zaista, daj Boze da je i kupi neko. Prevazidjeno je, sorry
:: Posto sam od prodavca-servisera dobio ponud da otkupi ili cijelu moju masinu ili samo dio, gdje bi drugi dio ostavio uz komponente koje bi mi on prodao :: MOja konfa je :: 1.2duro :: 2x256mb ram na 133mh :: grafa mx400 od 64m :: HDD40g :: ploca msi ms671 :: dvd rom :: kuciste i napajanje od 300w :: modem i mrezna karta :: :: Koliko bi to izaslo komplet, a koliko bi dobio za sledec :: 2x256 ra :: duron na 1,2Gh :: grafa od 64m :: modem , mrezna i ploca i napajanje od 300w :: :: Hvala ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.