status: user broj poruka: 399 | Potrebna mi je pomoc,vas strucnjaka,zanima me za koliko mogu da prodam svoj racunar.Pazarim auto,pa sam primoran da prodam racunar..... Znaci ispod koje cene nije humano da prodam ovu konfiguraciju, i za koje pare bi bila premija da je utopim.Hitno mi treba novac ocu kolaaaa Hvala vam unapred cyber maniaci,znam da ste najbolji i da imate iskustva sa cenama komponenti zato sam i zatrazio od vas pomoc. Konfiguracija je sledeca: - Maticna ploca: DFI BLOOD-IRON p35 Procesor: Intel e2200 (takt 2x3,3GhZ) + Cooler Master Hyper TX2 hladnjak Memorija: 2x1gb GEIL ultra Graficka karta: Gigabyte hd4850 sa ZALMAN-ovim coolerom na sebi Hard disk: WD 320gb SATA2 Napajanje: chieftec 450W (real power!) Optika: dvd/rw pioneer (black) - Monarch - BLACK kuciste, sa 2x1 (blue) Neonke, dodatnim coolerom 12cm (blue) ucb Bluetooth-om 4x1+1 usb karta-om - Maticna ploca i procesor su stari mesec dana, - Memorija 6 meseci, - Graficka karta mesec dana ( u garanciji jos 23 meseci), - HDD star oko godinu dana (jos 2 godine u garanciji), - Napajanje staro 13 meseci, - Optika je nova
HVALA SVIMA |