Pozdrav svima, ne znam u koji deo da postavim ovo pitanje, ali ako ne ide ovde neka moderatori prebace gde treba da stoji, pitanje je sledece, hteo bi da prodam neke komponente od svog kompijutera ali ne znam koliko mogu da vrede, pa ako bi mi neko dao neku okvirnu cenu, MB: asus A7V266-c cpu:athlon 1,7+ grafika: gforce 4 460.
Slazem se cenam cpu-a,mb...,ali za 4-vorku mozes da izvuces 20,25 eura naravno ako sve prodas privatno,ukoliko se resis na firmu i prebijanje cene uz doplatu ocekuj nizu ponudu!!!
:: :: Slazem se cenam cpu-a,mb...,ali za 4-vorku mozes da izvuces 20,25 eura naravno ako sve prodas privatno,ukoliko se resis na firmu i prebijanje cene uz doplatu ocekuj nizu ponudu!! :: :: Malo teze ce za MX460 da dobije 20-25 eura. Treba bas da se potrudi da nadje budalu koja ce da plati toliko. Za 20 eura sam ja nabavljao cetvorke sa 128MB DDR rama koje su se ludo klokovale i radile na 370/570MHz.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.