Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
odokativna procena, plz
STRANA 1 OD 1
Mixx odokativna procena, plz 12.02.2009. 12:06 T15372

status: user
broj poruka: 2931
sempron 2800
mb neka jeftina nf4, nije mi pri ruci
256+512ddr1/400
6600gt (asus valjda?)
ove komponente planiram da KUPIM za pomocni komp (tj. odgovara mi sto se tice performansi, nemojte molim vas da me pitate sta ce mi ta starudija), pa me interesuje koja bi se cifra mogla smatrati dobrom kupovinom, al ne bih da zajebem prodavca koji je laik. tnx!

doca80 Re: odokativna procena, plz 12.02.2009. 17:52 #96166

status: user
broj poruka: 3053
Mozda 60-ak jura...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: sempron 280
:: mb neka jeftina nf4, nije mi pri ruc
:: 256+512ddr1/40
:: 6600gt (asus valjda?
:: ove komponente planiram da KUPIM za pomocni komp (tj. odgovara mi sto se tice performansi, nemojte molim vas da me pitate sta ce mi ta starudija), pa me interesuje koja bi se cifra mogla smatrati dobrom kupovinom, al ne bih da zajebem prodavca koji je laik. tnx
::
:: _____________________________________________________________________
:: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs