Zdravo,nisam bas upucen u cene polovnog hardvera al ovaj sto mi je ponudio ja mislim da nema smisla al ajde vas da pitam: Maticna:gigabyte Ga-8I945PLGE-RH Proceso:Intel-dual core 2.66ghz Graficka:zotac 8600gt 256 mb gddr3 i na njoj Titan Eagle kuler(dodat naknadno) Npajanje:CHieftec 350w LIK mi je za ovo rekao(pc berza oglas)da to vredi 50 e,ja mislim da je to malo,ali da cujem vase misljenje>>>inace prodajem da bih uzo 9600gt ili 9800gt ili 4850,core 2 duo e 6750 ,cheiftec 550w ,matcina(verovatno)gigabyte! hvala!!!!!!!!!!!!!!!
Aj da kazemo da ti samo graficka (i vrv napajanje zajedno sa njom) vredi tih 50e..Cak i da gresim (a ne gresim mnogo), komp ti vredi vise od 100e...Ali uvek postoji potencijalni problem potraznje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.