Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
Da li bi neko hteo da uzme ovu konfu...
STRANA 1 OD 1
LonleyMax Da li bi neko hteo da uzme ovu konfu... 21.12.2008. 17:59 T13932

status: user
broj poruka: 1475
Da ne postavljam za dzaba oglas, hteo sam prvo vas da pitam, da li bi neko uzeo ovu konfu ili je glupo stavljati je u oglase...???

Konfiguracija:
Asus P5Q-E
Asus GTX 260 TOP
Intel Q9550
WD 640AAKS
OCZ Reaper 2GB 1200MHz
OCZ ModXStream 600W
NZXT Apollo Black + 1 x 12cm NZXT Blue LED fan + 3 x Cooler Master 12cm fan (L2R-20AC)
Pioneer 111D
Genius SW J2.1 330
Genius Slimstar
A4 Tech AH-810
Logitech MX510
LG W2284F (1650x1050) 2ms

Evo par slicica:
http://img362.imageshack.us/img362/1145/lonleymaxsphoto696bb3.jpg

http://img101.imageshack.us/img101/470/lonleymaxsphoto611os1.jpg

http://img261.imageshack.us/img261/8945/lonleymaxsphoto576iq8.jpg

http://img360.imageshack.us/img360/7862/lonleymaxsphoto612ax2.jpg
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexakralj re 21.12.2008. 18:28 #84841

broj poruka: 424
Koliko je sve staro,garancija,i cena naravno
TMI = Too Much Information

Zmajko ... 21.12.2008. 18:51 #84842

broj poruka: 1228
Ja bih je `uzeo`.
Sala

Pa zasto bi bilo glupo? Kad Ljubisa Pancevo - Masa Starcevo moze da stavlja onu egzotiku od hardvera sto ne bi ti mogao da stavis taj krs =)

LonleyMax Cena... 21.12.2008. 18:58 #84843

Ja racunao koliko su novi delovi najjeftiniji (gledano na berzi, benchu i It svetu pa gde najjeftinije uzimao tu cenu), pa spustio cenu malo posto je komp star 2 meseca i ima garanciju jos 2. godine i 9 meseci!
Tako da bih ga dao za 1350 evra!
Pisko Good luck 21.12.2008. 21:02 #84901

broj poruka: 6645
Kad bih sada odvajao te pare, ne bi ti ih dao, pre bih ja birkao i prčko po konfi, jer, pola od toga ne bi bio moj izbor. O ukusima ne vredi. Jedini način da nekoga ko se razume u komponente, ili misli da se razume, ili, kao što je ovde slučaj, navija za neku IT korporaciju i njene brend-ove... a visi ovde na forumu u dokolici, privoliš da to kupi je, da prepoloviš cenu. Što je okrutno za tebe. Osima ako neko ne natrči... ajd` da ne baksuziram.
Pazi, dobra konfa? Pa što je prodaješ? I tako, pitanja i sumnje...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

donvitoo re 21.12.2008. 22:03 #84922

broj poruka: 64
1. Ceo tvoj komp u firmi gde ja radim kostao bih oko 1000 eura,(cenovnik mozes dobiti javi mi se na mail)
naravno nov,e sad ti si to verovatno sam sklapao pe te izaslo koliko te izaslo,a tvoj komp bio star 1 mesec ili 9 meseci to se vodi kao polovan komp i nemozes dobiti tu cenu koju se naveo maksimalno sto mozes da izvuces je oko 700 eura.Da se razumemo nisam ni kupac niti me zanima da kupim pa da mislis da ti spustam cenu ja ti zelim da ga prodas i za 1500eura ali to je prosto nemoguce ovo ti govorim iz licnog iskustva tako da ces jos dugo koristiti ako ne smanjis cenu .Pozdrav

LonleyMax E sadak... 21.12.2008. 22:52 #84939

@Pisko: Gle ovako jeste dobra konfa... ali vidim to pitanje `sto je prodajes?`!
Gle npr dobio sam neke pare i hteo bih da uzmem drugu plocu, plocu koja podrzava SLI, da predjem na DDR3 i obarim neki HD i uzmem napajanje malo-mnogo jace!!!
Posle svega ovog napisao da li mislis da je bolje ulagati u menjanje delova tj. doradu ili prodati ovo i uzeti bolje??? Za cenu citaj dalje...

@Donvitoo: Mozda malo sarkasticno, ali stvarno: `gde je bila ta firma kad sam ja uzimao komp, kada je evro potonuo na veoma nisku dubinu???`
Uzeo sam ovaj komp na mestu na kojem je tada sve od navedenih hardvera bilo najjeftinije!!!
A sad ti meni kazes da je konfa jeftinija nego tada pogotovo posto se cena CPU-a digla za 3000, cena grafe za 4000, napajanje mislim da je za 1500, hdd ostao isto, monitor skocila cena za 4000 i ram za nekih 500 diinara + jos DVD rezac koji je kasnije ubacen, kuler (nisu mnog ali rede nesto) i ostale komponente tastatura, mis, sluske i zvucnici!!!???
A sto se tice toga polovno ili ne... ok to je tvoje mmisljenje!!!
Ovo nije auto ovo je racunar ili radi ili ne ne moze da bude malo ac punpa ne radi kako treba fali goriva ili jedna svecica osla radi na tri (cetvorocilindras)!!!
Racunar valja radi kao i prvog dana, nije cementiran prasinom, ciscen je svake druge nedelje nekad i malo cesce... i na sve to imas garanciju skoro tri godine znaci imas garanciju skoro kao da si ga uzeo novog (cak za ram je dozivotna garancija)!!!
Pa posle ovoga ja mislim da je i dalje moja cena u jednu ruku opravdana, u jednu ruku ste i u pravu ajde dao bi ga i za 1250 posle ovoga sto ste vi rekli (ipak je to vec sve sklopljeno ne sastavljas sam konfu)... sto znaci racunar je `nov` neko mozda zeli da uzme takvu konfu a nema para za istu novu, pa mu dobro doje spustena cena zato sto je koristen bednih 2 meseca!

Sve u svemu ok, svako ima svoje misljenja!!! Ispravite me ako gresim!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs