Objektivno, koliko bih para mogao da tražim za ovo: Procesor: AMD Athlon XP1800+ (box) Matična ploča: ABIT KG-20 (VIA Chipset) Memorija: 384 DDR RAM (Kingston) Hard disc: MAXTOR 30GB Grafička karta: nVidia GeForce4 MMX400 64MB Modem 56K Optika: LG DVD čitač (eventualno bih ubacio i Asus CD pisač) Floppy drive Kućište je neko noname ali je napajanje 350W novo Monitor: Samsung 753S (17`) + Genius miš & tastatura
Da, zaista ima 384MB DDR RAM-a hehe... Inače, sve je u savršenom stanju i sve radi kako treba, do pre par dana sam koristio tu mašinu, nego sam sad uzeo novu... Znam da je mašina zastarela poprilično, ali drugaru bi služila za smešne stvari poput word-a, excel-a i sl., pa bih vas zamolio za objektivnu procenu kako mu ne bih naplatio previše, a opet i da je ne dam baš za dž... Hvala unapred!
Tu ti jedino monitor vredi neke pare (nov slican samo crne boje 80 evra isto, ali 19`) znaci oko 35-40 za monitor, 10 za citac dvd, ostalio... valjda vredi 30 evra...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.