Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Procenite koliko vredi ...
procena laptopa
STRANA 1 OD 1
misha0006 procena laptopa 19.08.2008. 16:25 T11523

status: user
broj poruka: 40
Zanima me posto prodajem laptop sta mislite koliko mogu da dobijem a njega:
Dell inspiron 1705
Core 2 Duo 2,16
17` 1920x1200
Ge force 7900 GTX 512
100 GB 7200 rpm
..............
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Wrong way 19.08.2008. 18:31 #66835

broj poruka: 6645
Svakako mnogo manje nego što bi za isti takav ili mnogo lošiji dao sada (nov)... to je jednostavno pounda za dranje. Ni malo mi te ne bi bilo žao da te neko odere sa niskom cenom - (u)cenom... kad ne znaš šta hoćeš. Ta je lapčina veoma sveža i govori sledeće: ili je ukraden, ili onaj ko ga je kupio nema veze o životu i IT-u. Ili je u žešćem bedaku i treba mu keš.... mada to podvodim pod prva dva razloga. Tako je to, najviše gubiš na novim stvarima koje prodaješ kao polovne.... a najbolje je da kao LJubisha PA... prodaješ Bartone i PCI (obične a ne PCI-EEE) grafičke kartice...
Mada, ima somova, stvarno mnogo. Koliko sam samo oderanih tipova video kako im uleće cigla u širom otvorena usta, kako ih dernjaju neuki, beskrupulozni likovi, i pri tom uživaju što su toliko potrošili i što žvaču tako dobro plasiranu žvaku.... Tako da i ti možda nekom to prodaš kao `skoro novo`... nedirnuto i slično.... bućkaj malo, i eto soma....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

misha0006 Wrong way... 19.08.2008. 19:35 #66848

Alo covek nije ukraden a i ja sam vema potkovan sa znanjem ili koriscenjem IT tehnologija,komp je kupljen u USA a prodajem ga jer mistvarno netreba takva azdaja(citaj da su mi igracki dani prosli bar za narednih 12 meseci jer ocekujem prinovu).....a opet neznam koliko da trazim za njega i tako.........

Zmajko ... 19.08.2008. 21:40 #66862

broj poruka: 1228
Cestitke za prinovu! =)
Konacno nesto lepo da se procita ovde.

Elem, ne bavim se prodajom/otkupom kompova i delova pa moj komentar nije bas za ozbiljno uzimanje u obzir ali posto si lepo pitao... Po mom misljenju mozes da dobijes do nekih 400-450e. Toliko bih ja dao obzirom da je lap polovan i da nema garanciju (ili je ima?). Da ima garanciju jos nekih 6 meseci onda bih dao plafon 500-550e.
Masina uopste nije losa, cak naprotiv, ali buduci da nov DELL Inspiron 1720 kosta oko 800e... Jbga.

Pozdrav!
misha0006 Zmajko... 19.08.2008. 21:47 #66863

Cestitke za prinovu! =)
Konacno nesto lepo da se procita ovde.

Elem, ne bavim se prodajom/otkupom kompova i delova pa moj komentar nije bas za ozbiljno uzimanje u obzir ali posto si lepo pitao... Po mom misljenju mozes da dobijes do nekih 400-450e. Toliko bih ja dao obzirom da je lap polovan i da nema garanciju (ili je ima?). Da ima garanciju jos nekih 6 meseci onda bih dao plafon 500-550e.
Masina uopste nije losa, cak naprotiv, ali buduci da nov DELL Inspiron 1720 kosta oko 800e... Jbga.

Pozdrav!

Hvala na cestitkama!!!! Ja bih ga prodao za 550 e pa cak i za delove (ako nekom treba).
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs