Ako neko moze realno da mi proceni ovu moju sklopociju MSI K9N NEO-F V2 nForce 520 garancija do 12.08. AMD X2 4600+ AM2 garancija dve i nesto godine 2x1GB Transcend DDRII@800MHz garancija par godina isto MSI 8600GTS Diamond Plus 512MB DDR3 PCI-E HDD WD 160GB SATAII 8Mb cache-a Kuciste neko matoro dobro ocuvano MaxData Artist MIDI Napajanje Chieftec 400W 12cm FAN ATX2.0 SATAconn. VGAconn. Tastatura&mis klasicni logitech Monitor Samsung SyncMaster 753s. Dal ovo moze da se proda za neke pristojne pare, ili uopste se ne isplati prodavati i menjati na nesto bolje. Pozdrav :)
Jeste da ti monitor nije neki ali ostalo je sasvim pristojno. Zavisi šta radiš sa compom. Ako si igrač samo zameni graf i ima sve da leti, a i ta graf nije loša. Prodaja i zamena se ne isplate jer za većinu potreba nećeš osetiti razliku a pucaš mnogo para. Ovo ne važi samo ako se poluprofesionalno baviš renderingom ili obradom slika gde CPU i memorije nikad dosta.
Ma ne mislim totalno da je sklopocija, ali onako, nisam bash nesto prezadovoljan novom arhitekturom, ni intel ni amd, imam obe visejezgrane mashine, ali ne vidim neki napredak, pa otud sklopocija. Nego mashina nista posebno, muzika, filmovi, igrice, od programa nesto za elektroniku (simulacija, crtanje el. shema itd., malo programi za grafiku (fotke sa digitalca malo se sa njima igram i to je to)) da kazem za nista profesionalno ne sluzi. A vazno mi je bilo da znam dal se isplati menjati da ne bacam dzabe pare. Jedino sto mi se ne svidja e sad nek mi josh neko odgovori dal sam u pravu, da je maticna ploca malo siromasna, taj nForce520 je malo da kazem niza klasa, pa bih to menjao posto smo zakljucili da ostalo moz da posluzi i da se ne isplati bacati ono cega nema na pretek. Hvala Dragg na odgovoru i pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.