Aj recite koliko da trazim za ovo cudo,imam jedan stari duron u koji sam nekad ubacio ovih 512 da mu malo dam krila,a sad stoji na ormanu,zarobljena investicija Gledam po oglasima,nema niko ni da kupuje ni da prodaje ove SDove od 512, pa kontam vise glava je pametnije od jedne,da pitam za savet koliko da trazim.
Iskreno ces to tesko prodati. Nije da ne vredi, ali se jednostavno ne isplati a vec je prastaro i taj koji jos ima u svojoj masini SDRAM sigurno ne razmislja o nadogradnji iste vec o novom racunaru...
Imam i ja vise Gb SDRAM memorija ali nisam imao srece kad sam pokusavao da ih prodam, pa i meni kako kazes stoje kao zarobljena investicija. A sto se cene tice, i ako nadjes nekoga verujem da mozes da trazis 2 crvene novcanice :) Ja sam skoro servisirao jedan praistorijski racunar i za 256 Mb sam u nekoj prodavnici na Banovom brdu dao sam 1500 din!!! Pa sad ti vidi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.