Cisto da znas da ce upload potrajati jer je krsh upload u srbiji klasika+ne mozes fajlove koji su jako dugacki ili veliki kao obican korisnik da turas na tjub, oma da znas.
Sta uploadujes?
EDIT: Jebo te srpski browser ili wondows, nauci engleski! Otpremi = upload...
U pravu ste. Drug mi je stavio na srpskom, nista ne mogu da pohvatam. Mnogo je lakse sa engleskim. Pravim neki klip preko cyberlink power director. Jel imate neki savet u kom formatu da ga sacuvam da bi bio manji i da bih ga brze uploudovao?
Skini besplatni program Format Factory pa se zezaj sa kvalitetom/velicinom/vrstom kompresije ali moj ti je savet da ga uploadujes u sto boljem kvalitetu pa neka ga oni tamo na Youtube-u rekompresuju, tako ces zadrzati najbolji moguci kvalitet slike i zvuka. Evo i linka za dl: http://goo.gl/xkq7
:: U pravu ste. Drug mi je stavio na srpskom, nista ne mogu da pohvatam. Mnogo je lakse sa engleskim :: Pravim neki klip preko cyberlink power director. Jel imate neki savet u kom formatu da ga sacuvam da bi bio manji i da bih ga brze uploudovao :: :: ::
Naravno ako ti upload nije ne znam ni ja koliko smeshan, ako je npr 1mbit/s (danasnji neki standard kod ADSL provajdera na najjeftinijim paketima) vrlo brzo ces okaciti i klip od 1 GB (recimo oko 3 sata ce da traje) ali kazem opet, zadrzaces najveci moguci kvalitet i isplati se cimanje.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.