Ovo treba od pocetka do kraja sva 3 clipa pogledati i poslusati. Ja sam licno sasvim slucajno naleteo na ovog baju trazeci review za Thermaltake Contac 39 na youtube-u, ali dobih mnogo vise od toga.
Enjoy and thank me later. Kako se kaze, like&subscribe, od mene je dobio subscribe XD
Review za Thermaltejk Kol 39 CP Kuler Review za Spirit kuciste Kako instalirati igricu Kal of djuti Blek Opis 2
Stvarno sam se slatko smejao - kvalitet snimaka (mrak-film!)...
27.12.2012. 02:26
status: user broj poruka: 10999
ili komentari (i ``izvinjenja``), ne zna se sta je smesnije:
``ja sam dosao sinoc sa rodjendana, popio malo vise i zaplicao jezikom i snimio klip jbg ima greski valjda sam pomogo...`` / he, he, he, pomogo, pomogo, nego sta.../
``ja ga koristim za buldozer AMD 4170 koj radi na 4.2 gigabajta i turbo je na 4.3 gigabajta temperatura procesora mi je 15 stepeni do 30 maksimalno...`` /naravno, buldozer dobio kijavicu - zaledile mu se gusenice, muaha, ha, ha!/ - - - - - - - - - - - ``I Klintonu da kazem da je ZENA, i nije bio u vojsku i da mu jee..`` ``ovaj most je napravljen od prirodne ruke...``
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.