Nisam razumeo: iz komentara proizilazi da je ovaj bobdibilder...
26.11.2012. 19:26
status: user broj poruka: 10999
zapravo...bodibilderka!!! Da li je moguce da neka zena bude ena samo zato sto nosi grudnjak (``brushalter``)!? Ne, ne - dok ne pokaze macu, nista od poverenja...
Re: Nisam razumeo: iz komentara proizilazi da je ovaj bobdibilder...
26.11.2012. 19:30
status: user broj poruka: 4420
Tjah, more da vidis kad im kroz gace strci klitoris koji je od testosterona, kojim se bodu, dobio oblik glavica ... To je tek strasno, imas po neto klipove tih bilderki svasta moze da se vidi...
:: zapravo...bodibilderka!!! Da li je moguce da neka zena bude ena samo zato sto nosi grudnjak (``brushalter``)! :: Ne, ne - dok ne pokaze macu, nista od poverenja.. :: :: ::
Vidjao sam bodibilderke po nekim tv emisijama, na yutjubu itd..
26.11.2012. 20:36
sve to razumem - hipertrofirani misici, izobliceno zensko telo...ali ono sto me je u ovom slucaju zaprepastilo je L I C E, covece!!! Da TO moze da bude lice jedne ŽENE!!! Pazi: ne MUŠKOBANJASTA žena, nego IZRAZITO muževna fizionomija...naglašena muškost!
Pre jedno dve godine, slucajno sam pogledao deo neke tv emisije
26.11.2012. 20:59
na euro sprot-u, valjda. Petnaestak minuta posveceno treninzima i borbama neke bokserke, da li Nemice ili Holandjanke (kanda nekakve šampionke, da li Evrope, sveta...). Ženska je, bila onako, poprilično nabicepsovana, natricepsovana i butkice i guzići itd... Ali, lice - Nastasja Kinski u najboljim godinama (posle manje bračne rasprave zbog muževljeve ljubomore), hoću da kažem, uprkos modricama, oljuštenom nosiću itd., odmah ti je jasno da je ŽENA (i to dooobra), a i sisići onako da ih je baš gušt opipati, izgrickati, olizati... A OVO, lele! Pa radije bih imao snošaj sa Terminatorom br.2...
a ni ovoj Ruskinji nije mane (ne mogu sad da nadjem onu Nemicu-Holandjanku): http://goo.gl/5BNlF
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.