Ja samo ne znam da li će vlast da se pravi luda i da ne skreće pažnju na ovo ili će ove likove optužiti za govor mržnje, pozivanje na nasilje ili nešto slično.
:: heh :: Svaka im cast :: :: Ovih dana gde god idem gradom - Cedine slike po bilbordima :: Upalim TV - Ceda i kompanija :: :: Dodje mi da odem na selo jedno par meseci dok ne prodju izbori :: :: ::
Moje selo na Staroj Planini, nema zive duse u selu, svi pomrli. Mobilni nema prijem, nema TV-a, nema nicega, samo voda i struja. Milina kada odem u staru kucu, odmorim se kao covek.
:: ... a tamo, celo selo duva belo... :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: heh :: :: Svaka im cast :: :: :: :: Ovih dana gde god idem gradom - Cedine slike po bilbordima :: :: Upalim TV - Ceda i kompanija :: :: :: :: Dodje mi da odem na selo jedno par meseci dok ne prodju izbori :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.