Po tom pitanju neki bi rekli da sam jako cudan...ma nenormalan! Slusam uglavnom sve sem narodnjaka, njih organski ne podnosim, one stare, prave narodnjake postujem ali ne mogu da ih slusam! Naravno, niko ne slusa bas sve pa tako i ja `furam` najvise neki house, techno, rock, pomalo metal i ostale pod grupe navedenog!
Ja slusam uglavnom House muziku (komercijalnu, a ne onaj underground zvuk), moze i poneki tehno da se provuce, obozavam domaci Dance s pocetka 90-ih i naravno narodnjaci kad se cirne malo.
Sve sto je Rasha naveo + elektronska muzika (trance, progressive ili minimal)... House mogu da slusam ali samo u klubovima ili ako mi neka bas udje u glavu pa je pustim i kuci ponekad.
...a pošto sam radio kao tonac na radio stanici, oguglao sam na sve, osim na turbo-folk i narodnjake. Najviše volim Green Day, The Cure, Red Hot Chili Peppers, Manic Street Preachers, ACDC, a jedva čekam koncert Nick Cave-a u Areni...
Nadji Santanu, starije snimke samo instrumentale: Jingo, Soul Sacrifice i druge. Ljudi su to isto (smao malo drugacije) zaista svirali, bez elektronike, jos krajem 60` i u prvoj polovini 70`.
pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: a sta ti ja znam.. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=_1nzEFMjkI4 :: stvar iz prva dva minuta, e tako bih ja nesto slusao po ceo dan. A da je lik lusd lud je!!:P
Ja bih odlepio, kada bih ovo slusao duze od ova 4 minuta, koliko traje klip. Svaka ti cast.
:: :: a sta ti ja znam.. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=_1nzEFMjkI4 :: stvar iz prva dva minuta, e tako bih ja nesto slusao po ceo dan. A da je lik lusd lud je!!:P
U Radio Valjevu ili u privatnoj stanici? Posecujes li `Valjevski dzez festival`?
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: ...a pošto sam radio kao tonac na radio stanici, oguglao sam na sve, osim na turbo-folk i narodnjake. Najviše volim Green Day, The Cure, Red Hot Chili Peppers, Manic Street Preachers, ACDC, a jedva čekam koncert Nick Cave-a u Areni... :: ::
Rok, hard rok, metal (speed, heavy...), ping pong loptice (rave), psihodeliju iz sezdesetih nadrogiranih godina iz filmova o Vijetnamu, domace pusace marihuane, Petra Grasa i kompaniju iz Hrvatske.
ali onaj stariji, Maiden, Saxon, Judas Priest, Manowar, Helloween, Accept, Testament, Running Wild, Megadeth... mada imam i ovo novije... (oko 45DVD-a mp3 :)))
Metallica, megadeth, skid row, pa zatim rock, pop, instrumentale, irsku muziku. Tehno, dance i Pink ispiracine mozgova (koje se nazivaju muzikom) nikako.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.