Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
PC Berza Caffe
Nick(Sloter)
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud Nick(Sloter) 11.03.2008. 20:08 T8699

status: user
broj poruka: 3746
Neko je pre par dana predložio da se otvori tema u kojoj bi obrazložili zašto ste ničim izazvani i kako birali vaš nick prilikom kreiranja naloga. Mislim da je bio doca80, ako nije izvinjavam se onome ko jeste i pokrećem temu.

Prvi da odgovorim. Ja volim svinje jer su veoma inteligentne, a imaju i najduži orgazam:P
U mom selu(verujem i većini drugih sela) kada vabe svinje viču paaaajsgudgud(a one onda s grana slete na zemlju) i eto tako sam ja odabrao nik.
a sta ti ja znam...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ja sam.... 12.03.2008. 00:01 #47514

broj poruka: 4515
marko mi je ortak, preziva se na P .... studira... ICT kao i ja ..... on je napravio nalog...a ja ga koristim!

Pozz

Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 12.03.2008. 00:12 #47515

broj poruka: 1228
Bio jednom jedan lik koji me naucio kako se hoda na IT sceni i svaki komp koji je radio nazivao je ZMAJ pa sam ja samo nastavio to isto... Bilo zauzeto Zmaj pa sam lupio Zmajko sto mu dodje `kao Zmaj`.

:: pajsludlud
:: malo baguje vreme na forumu ili se meni samo chini? Jel ova tema stvarno kreirana u 20:08?
pajsgudgud Re: ja sam.... 12.03.2008. 00:36 #47516

evo moram da odem malo u off
Što se tiče mačaka...moja cepa kikiriki i pasulj ko blesava al zato čajnu kobasicu i slaninu neće da pomiriše. Što se supe tiče jednom sam zaljutio supu nekim suvim papričicama crvenim(gori more tope se planine) i govedo mačije došlo na prozor pored stola i njuši. Ja reko sad ću da te naučim pameti. Pustim je na sto i životinja krenu da srče supu, ja gledam ona srče, ja gledam ona srče i popi svinja pola tanjira ko od šale. Mačka ode zadovoljna a meni vilica na patos!!!
a sta ti ja znam...

:: marko mi je ortak, preziva se na P .... studira... ICT kao i ja ..... on je napravio nalog...a ja ga koristim
::
:: Poz
:: __________________________________
:: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Saske Re: ... 12.03.2008. 01:53 #47519

broj poruka: 1117
Overclocking is the way of life!!!

:: Bio jednom jedan lik koji me naucio kako se hoda na IT sceni i svaki komp koji je radio nazivao je ZMAJ pa sam ja samo nastavio to isto... Bilo zauzeto Zmaj pa sam lupio Zmajko sto mu dodje `kao Zmaj`.
:: :: pajsludlud
:: :: malo baguje vreme na forumu ili se meni samo chini? Jel ova tema stvarno kreirana u 20:08?

WOOOOW...i ja svaki komp nazivam zmaj...bar moje kompove...za sada su ZMAJ I, II i III...i trudim se da zajebem rokija sa rimskim brojevima...
markopvict HEHEH 12.03.2008. 01:55 #47520

broj poruka: 4515
domace mačke jedu i Hleb

Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Re: Re: ... 12.03.2008. 11:24 #47537

Jeste al cini mi se da je odziv slabiji jer je nema u prvih deset na glavnom prozorcicu za teme.
a sta ti ja znam...

:: Overclocking is the way of life!!!
:: :: Bio jednom jedan lik koji me naucio kako se hoda na IT sceni i svaki komp koji je radio nazivao je ZMAJ pa sam ja samo nastavio to isto... Bilo zauzeto Zmaj pa sam lupio Zmajko sto mu dodje `kao Zmaj`.
:: ::
:: :: :: pajsludlud
:: :: :: malo baguje vreme na forumu ili se meni samo chini? Jel ova tema stvarno kreirana u 20:08?
:: WOOOOW...i ja svaki komp nazivam zmaj...bar moje kompove...za sada su ZMAJ I, II i III...i trudim se da zajebem rokija sa rimskim brojevima...
zeljkoa Re: Re: Re: ... 12.03.2008. 15:36 #47552

status: admin
broj poruka: 714
:: Jeste al cini mi se da je odziv slabiji jer je nema u prvih deset na glavnom prozorcicu za teme
:: a sta ti ja znam..

Već sam napisao u obaveštenjima da se PC Berza Caffe uopšte ne vidi na prvoj strani sajta. Tamo se vide samo IT teme.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko Re: Re: Re: Re: ... 12.03.2008. 18:17 #47558

Sad jos i da zaposlimo nekog moderatora koji ce da sredi malo teme i recimo da se napravi forica da se komentari u kafeu i u svastari ne broje...

:: :: Jeste al cini mi se da je odziv slabiji jer je nema u prvih deset na glavnom prozorcicu za teme
:: :: a sta ti ja znam..
:: Već sam napisao u obaveštenjima da se PC Berza Caffe uopšte ne vidi na prvoj strani sajta. Tamo se vide samo IT teme
:: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Željko Arnautović
:: PC Berza d.o.o
pajsgudgud Re: Re: Re: Re: ...pa da, samo sam naglasio... 12.03.2008. 19:00 #47565

da je odziv malo slabiji.

@Zmajko možeš ti to da radiš:P plus da se ne pišu datum i vreme unosa poruka na neke teme tipa ove(koja je pri tom otišla offtopic do kraja:). Sve sa ciljem da se ne stekne utisak da je tema bajata i da je ne treba pregledati uopšte.

a sta ti ja znam...

:: :: Jeste al cini mi se da je odziv slabiji jer je nema u prvih deset na glavnom prozorcicu za teme
:: :: a sta ti ja znam..
:: Već sam napisao u obaveštenjima da se PC Berza Caffe uopšte ne vidi na prvoj strani sajta. Tamo se vide samo IT teme
:: - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Željko Arnautović
:: PC Berza d.o.o
Zmajko Re: Re: Re: Re: Re: ...pa da, samo sam naglasio... 12.03.2008. 19:27 #47568

Jos cemo i admine da bacimo u trosak kako smo krenuli =)

Pa eto mogao bi da se raspise nek konkurs u fazonu takmicenja gde bi neko od mladjih mogao da se potrudi da pridobije poverenje admina, pa i da zaradi neke parice... Jedan, dva asistenta kao u skolama... Inace, osobe zenskog pola su odlicni moderatori

:: da je odziv malo slabiji
:: @Zmajko možeš ti to da radiš:P plus da se ne pišu datum i vreme unosa poruka na neke teme tipa ove(koja je pri tom otišla offtopic do kraja:). Sve sa ciljem da se ne stekne utisak da je tema bajata i da je ne treba pregledati uopšte
:: a sta ti ja znam...
pajsgudgud Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...pa da, samo sam naglasio... 12.03.2008. 20:07 #47571

Ja bih radio i za dž ako bi me neko obučavao.
a sta ti ja znam...

:: Jos cemo i admine da bacimo u trosak kako smo krenuli =
:: Pa eto mogao bi da se raspise nek konkurs u fazonu takmicenja gde bi neko od mladjih mogao da se potrudi da pridobije poverenje admina, pa i da zaradi neke parice... Jedan, dva asistenta kao u skolama... Inace, osobe zenskog pola su odlicni moderatori
:: :: da je odziv malo slabiji
:: :: @Zmajko možeš ti to da radiš:P plus da se ne pišu datum i vreme unosa poruka na neke teme tipa ove(koja je pri tom otišla offtopic do kraja:). Sve sa ciljem da se ne stekne utisak da je tema bajata i da je ne treba pregledati uopšte
:: :: a sta ti ja znam...
krkub @zmajko... 12.03.2008. 21:00 #47577

broj poruka: 1028

:: e krkube krkube... =
:: poseti temu nik sloter i izjasni se!

cim me pitas, znas :)

i bas sam nesrecan sto me beba selimovic nije usrecila :(((((

BataCele ... 12.03.2008. 21:35 #47584

broj poruka: 1532
Poznati psihijatar u jednoj bolnici (poznat po lecenju alkoholicara) imao nadimak Bata Cele.

Kada su iz SBB zvali telefonom da pitaju koji username hocu da korsitim - ja spavao. Zena me probudi i tutne telefon u ruku, a ja kao iz topa: Bata Cele !

Posle sam zvao da ispravim/promenim username, ali nije vredelo - ostalo Bata Cele. Automatski sam to kasnije iskoristio kao username na pcberzi.

Ognjeni Re: ... 12.03.2008. 23:35 #47591

broj poruka: 4527

:: Poznati psihijatar u jednoj bolnici (poznat po lecenju alkoholicara) imao nadimak Bata Cele
:: Kada su iz SBB zvali telefonom da pitaju koji username hocu da korsitim - ja spavao. Zena me probudi i tutne telefon u ruku, a ja kao iz topa: Bata Cele !
:: Posle sam zvao da ispravim/promenim username, ali nije vredelo - ostalo Bata Cele. Automatski sam to kasnije iskoristio kao username na pcberzi

:) a pouka je ...nikako ne ici na spavanje pre bitnih dogadjaja.)...evo sad ja ....Ognjeni je latinska rec od koje potice moje ime i znaci vatreni, oganj, vatra.....)...to mi je bio zanimljiv podatak pa to i koristim kao username.

Ajd uzdravlje :)
pajsgudgud Re: @zmajko... 13.03.2008. 00:51 #47600

I dakle objasnjenje tvog nicka je....
a sta ti ja znam...

:: :: e krkube krkube... =
:: :: poseti temu nik sloter i izjasni se!
:: cim me pitas, znas :
:: i bas sam nesrecan sto me beba selimovic nije usrecila :((((
Zmajko ... 14.03.2008. 16:36 #47718

Stvarno krkube izjasni se =)
Nemam pojma sta znaci krkub... Znam da se provlaci po netu isto kao i lol, rofl i slicno ali nemam pojma.

EDIT: Drugi put probaj sa necim od Gatake, nema vajde od narodnjaka
SkyFire Moja prica glasi ovako... 15.03.2008. 02:17 #47801

broj poruka: 18472
Evo da i ja dam obrazlozenje za moj User Name.Kad se tek berza otvorila tj. forum svidelo se to meni pa rekoh da se ulogujem...Razmisljam koji User Name ili ti nick da stavim...Treba mi nesto mocno,bar nesto da ima neku moju osobinu..Posto ja volim Moc kao Power asociralo me na nebesku vatru koja ima svoju zastrasujucu tezinu i moc,takodje me asociralo na Bozanstvo,Zevs i sl.I tako nastade SkyFire,znaci nebeska vatra koja gde grune tu trava ne raste.Hehehe!Evo takodje na benchu mi je nick PCBeast,vrlo prosto,fanatik sam za kompjutere sto odmah i povezuje PC-Personal Computer i Beast kako sebe nekad volim da zovem kad resavam teske probleme sto mnogi ne mogu da rese,pa kazem `al` sam zver`(znanje),inace zver asocira i na dobru tehnologiju u smislu jake masine tj. kompa.Sve u svemu se poklapa tako da to ulazi u moj profil.

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs