Pozdrav, hteo bih da kupim čepiće za uši, koje bih koristio tokom spavanja pošto sam u sobi sa bratom koji nenormalno hrče. Ne dešava se često, ali kad kad, od hrkanja me probudi i nema mi sna više, pređem li u drugu sobu, neudoban kauč i tu se san još više po*ebe i kraj. Naleteo sam na ovaj model: https://www.alfa-srbija.rs/cepici-za-usi-za-spavanje/ Pa bih želeo da vas pitam da li je neko imao iskustvo sa njima i ima li neka preporuka. Naravno, cena ne nešto sad preterano, eto recimo 3000 max kao što je kod njih. Prednost kod njih je ta što sam iz Kragujevca gde i imaju proizvodnju.
Komadici TANKE najlon kese - po jedan u svako uvo. Otkines deo kese, smotas u kuglicu ciji precnik je malo veci od precnika usnog otvora i to ti je to. Efikasno, a meko (udobno) i sigurno (nece ``odlutati`` tamo gde ne treba, nece ispadati). Ja koristim one najtanje/najmekse, ``besplatne`` kese (u samouslugama stoje pored voca/povrca i na njih se lepi etiketa nakon merenja robe). Ove cepove, uglavnom koristim na strelistu, a povremeno i za neutralizaciju buke tokom spavanja.
trazi slicne radnje, ne znam da li rade dostavu za Kragujevac, komsija je skorije dobavio bas gitaru i vezba svako vece oko 20:30, tako da se i ja premisljam da ih nabavim sreca po njega tada je meni i termin za teretanu (kucnog tipa) pa se i prezivi nekako da bar solira nesto pa da ga covek i slusa, a pratnja i nije bas neki uzitak, nesto tipa bubnjeva, individualno beskoristan instrument, grupno mozda i prodje, verujem da ce te torto-san kao vrstan audiofil uputiti na pravo mesto .)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Dodatak: a tek Juna Serita i Tal Vilkenfild, koje baSIStkinje, koje RIBETINE.... ``Dojke su nam govorile vishe od rijechi`` (Juna, basisitkinja, e moj Mici, te dojke bi valjalo dizati i lizati, masirati, pusti ti tegove i teretanu...):
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Brazilke su ona masa, ona idealna tezina sa kojom bi se vredelo pomuchiti. Shtono bi rek`o Lala: mi Banacani volemo da nam malko curi izmedju prstiju, kada zensko cheljade pretisnemo...
Opa miki. Markus Miler Tortix nije bas od jucer. To oko solo bas vamo tamo ne treba ni raspravljati. Instrument kao i svaki drugi. Sticajem okolnosti sam muzicar i radio sam sa milion basista. Pored bubnjara, najteze je naci za saradju normalnog basistu. Sve neizivljene zivotinje utripovane i neukrocene. Ogroman problem od pamtiveka. Najludji su mi likovi koji sviraju gitaru i kao, jelte, mogu ja i bas :D Show..Nogu u jaja odma. Na kilometar mogu da primetim gitaristu koji se primio bas gitare. Ne mogu ljudi da shvate da su to potpuno dva razlicita instrumenta.
The 440 HZ frequency is a dissonant, unrested and chaotic tuning that creates agitation in the human body. a tuning (A = 440 HZ) that facilitates social unrest, agitation, and friction
i kakvo je trenutno stanje na muzickoj sceni, hvala...
Što se tiče prpblema ``guitarist who would be a bass guitarist``, ima gi razni. Na primer, pouzdano se zna da Točak nije bio zadovoljan studijskim radom Zorana Milanovića, pa je na prvom albumu ``odradio sav bas``. Slično se pričalo i o Hendriksu (navodno je odsvirao bas na kompletnom ``Axis: Bold as love``... Zatim, pojedini eminentni poznavaoci muzičke scene ističu upravo (pojedine) basiste kao primere psihički stabilnih ličnosti, pa ih, kao takve često smatraju ``najnormalnijima`` od svih članova benda (Bill Wyman iz R.Stones, John Entwistle iz The Who, Paul McCartney...).
@Mici: mnogo je vode proteklo koritima Nila, Tigra i Eufrata, od vremena kada je David svirao liru. U medjuvremenu, muzika je postala nauka, pa zatim i biznis... Kad je reč o pojedinim ``opasnim`` frekvencijama, poznato je da neke od njih, sa nekim svojim harmonicima (alikvotnim tonovima), ukoliko su ovi ``talasi`` dovoljno ``jaki``, mogu da izazovu odredjene promene u strukturama odredjenih materijala, pa rezultat toga može da bude lom stakla, telesna nelagodnost/bol itd..
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.