Ako je sve to tako jel to znaci da je bolje da ostanem na svom 8800GTS-u, ili je mozda jos bolja kombinacija da kupim jos jednu takvu pa da imam SLI, al onda neka mi neko odogovori na pitanje: Znam da kartice moraju da budu isit model, istog proizvodjaca, ali sta ako na jednoj ima npr.320Mb memorije a na drugoj istoj takvoj 512Mb. Jel moze i to u SLI ???
:: Ako je sve to tako jel to znaci da je bolje da ostanem na svom 8800GTS-u, ili je mozda jos bolja kombinacija da kupim jos jednu takvu pa da imam SLI, al onda neka mi neko odogovori na pitanje: Znam da kartice moraju da budu isit model, istog proizvodjaca, ali sta ako na jednoj ima npr.320Mb memorije a na drugoj istoj takvoj 512Mb. Jel moze i to u SLI ??
isti cip,g80 + g80 ili g92+g92 jeste brza je 9800gtx ali ne toliko koliko bi trebalo,a kako bi i bila kada je isti cip ps.bata cele mislio na 8800 gts 512.ja nadoh xfx 8800gts xxx512 za 185 eura,a sta mislite.dobro u ch je http://www.stegcomputer.ch/shop.asp
Sta ima veze za 9800GTX, cip G92 je bio ispered svog vremena i sad dok ne usavrse GT200 uzimaju lovu,a mi za nikad manje love mozemo da kupimo high end kartice! Ocete da dajete za vrhunsko igranje 500e ili 200e?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.