Nesto novo sto kod nas jos nije doslo ali evo jedan mali test!
STRANA 1 OD 1
SkyFire
Nesto novo sto kod nas jos nije doslo ali evo jedan mali test!
13.03.2008. 03:45
T8719
status: user broj poruka: 18472
Evo uzeh ovaj fantasticni CPU Intel Quad Core Q9550 i u skladu sa grafikom odradio sam 3D Mark.Vidite i sami koliko CPU nosi u odnosu na prethodnu generaciju Quad procesora...Inace moje licno iskustvo je: 1.Procesor se manje greje i to drasticno 2.Znaci hladi se na GeminII opusteno kao sto vidite i temperature! 3.Overclock-atibilna mogucnost nije losa ali cini mi se da je cak i Maximus preslab za ovaj CPU! 4.Maximalni mnozilac je upravo taj koji stoji iz prilozenog znaci 8.5x 5.Mnogo manji potrosac u odnosu na njegovog starijeg brata Q6700 kao i Q6600
Ostale Komponente koriscene za mali review :
PSU: Cooler Master M1000 Modular PSU Mainboard: Asus Maximus Formula RAM: Geil Ultra Plus 1066 - 2 GB,4-4-4-12 VGA: Asus 8800 GTS G92 HD: Western Digital Sata 2
:: Kako rade igrice :D ?? :: Nisi stavio koji monitor imas ::D::D: :: :: Pozzz :: :: :: __________________________________ :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: ::
Eh ebi ga sad,pa nismo se bas tako dogovorili da vredjas masinu
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: ma nista to ne valja!krsina :: :: :: :: Kako rade igrice :D ?? :: :: Nisi stavio koji monitor imas ::D::D: :: :: :: :: Pozzz :: :: :: :: :: :: __________________________________ :: :: :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: :: :: :: ::
:: Eh ebi ga sad,pa nismo se bas tako dogovorili da vredjas masinu :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: ma nista to ne valja!krsina :: :: :: :: :: :: :: Kako rade igrice :D ?? :: :: :: Nisi stavio koji monitor imas ::D::D: :: :: :: :: :: :: Pozzz :: :: :: :: :: :: :: :: :: __________________________________ :: :: :: :: :: :: Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.