Nikako nije above pentagon, ali mladic ima pravo. Slazem se sa njim da to treba prepustiti belim sesirima tj. onima koji znaju da urade to kako treba. Jer na studente nekog fakulteta ne mozes racunati jer taj student recimo ne zna da razmislja kao haker tako da mu dzabe znanje u programiranju kada ne zna da primeni. U razvijenim zemljama hakeri sa belim sesirima rade legalno i placeni su od firme ili drzave da hakuju dok u Srbiji cini mi se da je zabranjeno biti haker pa makar i sa belim sesirom.
IT : znate trebali bi d akupimo novu infrastrukturu , hardwerske firewallove ,licence itd..Sve nam je zastarelo, licence su istekle.. Finansije: znas li ti kolko to kosta bajo moj...
Gazda: Koji je to strucnjak sto hoce da mi potrosi xxxxx eur. Alo sine pa ja sam te primio da mi sacuvas pare, a ne da potrosis. Malo mi sto tebe placam. Ajde resi to sam sta te koji quratz placam.
3700x Aorus x570 elite Gigabyte RTX2070 Super 2x16gb HyperX fury Samsung 970 EVO WD Gold 8tb Seasonic 750W Focus Gold
:: IT : znate trebali bi d akupimo novu infrastrukturu , hardwerske firewallove ,licence itd..Sve nam je zastarelo, licence su istekle. :: Finansije: znas li ti kolko to kosta bajo moj.. :: :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
eto, cenim da su se vesti agregirale pristojno, usko-zapadna propaganda, databaza je jako komplesna, csv .)
a za mini-nuklearke, otom potom (tema za maturski iz fizike mi jeste bila radioaktivno zracenje - alfa, beta i gama raspadi :) __________________________________ mene se nekako vise svidja `lila sesir`
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Od 12 stručnjaka iz Srbije(priznatih u svijetu i školovanih), 9 radi za nacionalnu bezbjednost Hrvatske, a ne Srbije(Srbija platila školovanje u Londonu, Berlinu i Mičigenu za svih 9 u posljednjih 8 godina). To je od 22 stručnjaka iz Srbije previše. Većina ih je na potezu Zagreb-Beograd, dok dvojica su između Osijeka i Novog Sada. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
:: Od 12 stručnjaka iz Srbije(priznatih u svijetu i školovanih), 9 radi za nacionalnu bezbjednost Hrvatske, a ne Srbije(Srbija platila školovanje u Londonu, Berlinu i Mičigenu za svih 9 u posljednjih 8 godina). To je od 22 stručnjaka iz Srbije previše. Većina ih je na potezu Zagreb-Beograd, dok dvojica su između Osijeka i Novog Sada :: Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću :: ::
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647571. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.