Ko voli Air coolere Noctua je izbacila novi NH-U12A sa dva NF-A12x25 PWM ventilatorima u paketu. Izgleda daleko bolje nego one nenormalni ogromni kuleri.
Sto se mene tice, dobri su im ventilatori, takodje i hladnjaci naravno, ali licno nervira me sto su lako savitljivi.. Nije da cu da igram fudbal sa njima, ali cudno mi je, jer su rebra malo deblja, a lako savitljiva i kada se saviju, ostaju u tom savijenom polozaju... SecuFirmII je isto ok, ali nekako mi se cini da su mogli da ga naprave bolje dizajnerski. Mozda ga nekad kupim, svakako dobar potez sa ovim ventilatorima, to je veliki plus.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.