Cuj da ne brije petarda jos koma dva iza nje. Da tvoj kompjuter ima neki fan klub ja bih rado bio medju clanovima. Sve me neodoljivo po klokovima podseca na ovo: https://youtu.be/zUc6znC848o s tim sto nista zajednicko nemaju ta dva procesora osim nekih instrukcija i imena proizvodjaca.
Pogledaj listu, stoji rezultat. Jedino je Spacemaster bio ispred mene jer je radio na LN2 i to sa single core procesorom.
Ja sam za taj CPU, Dual Core Pentium 4 `D` 935 i tu arhitekturu bio drugi na SVETU na hwbot listi tada, a jedini od svih overclock-era kod nas koji je uspeo da izvuce tako visok clock od preko 5 Ghz na VAZDUSNOM hladjenju - JEDINI!
A gledaj pordejnja pa to nema nigde. Uporedjuje i5 i i7. Svaka cast...Babe i zabe.
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Sapphire Vapor-X R9 280X 3G D5 SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Chiftec 850 Nitr
:: Ja sam zaista prezadovoljan ovom praltformom i ovim CPU-om :: Ovo prosto brije kako radi. Detaljnije o rezultatima koje sam dobio ovde :: :: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?415880-Intel-8700k-User-Test-Review-i-rezultati :: :: :: :: Intel 8700K@5.2 Ghz/Asus Maximus X Hero/G.SKill 3866Mhz 16GB/Asus GTX 1080 Ti OC SLI/Samsung 850 PRO/Enermax Revolution 1050w/Creative Titanium HD/Apple Ipad Air 2
Nekako fluidnije :D Procesor od 500eur :) Da nosi i jaja ne bi bilo cudno... A sta bih ja tek rekao, predsednice, da sa mog AMD Athlon II 160u otkljucan u x2 260 predjem na 6600k, hehe Ali za CPU od 100 din nema bolji :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Svaka čast na oc-u i postignutim rezultatima. Pre ovog testa mislio sam da će biti bliži 7900x, mom narednom upgrade-u :) Ali ..., stigao si 6950x u nekim testovima, što je za svaku pohvalu.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.