Za cgpeers sam procitao da ne postoji mogucnost registracije vec neko duze vreme (closed registrations) valjda zbog broja korisnika ili sta vec, nije ni bitno. Na cgpersia forumu mesecima dobijam poruku Registrations disabled by administrator. Pa sam guglovao ali nalazim gomilu razlicitih informacija od toga da su registracije otvorene u potpuno random vremenskim intervalim na 72 sata, da nisu dozvoljene uopste (mada bise disabled ne closed), da su registracije svakog 1og i 15og u mesecu na 3 sata po UTC-u itd. Pre neki dan procitah da mogu da se registrujem ako mi neko posalje invite.
14. na 15. sam presedeo nekoliko sati ispred kompa cekajuci ali nista osim Registrations disabled by administrator se nije desilo....
Ako neko ima tacan info kad su otvorene nove registraje bio bih mu zahvalan da to podeli ili da mi posalje pm ako je voljan da prosledi invite.
Verovatno procitao ovu temu o problemu sa reg i onda krenuo da pokusa :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: :: Procitao temu registrovao se na prvu :: :: Molim te, budi car pa mi posalji link ka temi koju su procitao da i ja budem pametniji. Ja pokusavam vec 6 meseci ali ocigledno negde gresim...
Da, nema cak ni opcija za reg. Ja sam isao na post pa da upisem novu poruku i onda je izbacilo da mogu da pisem samo kao registrovan clan, naravno, i kliknuo na reg i onda prc, admin zabranio. Tako da, mrka kapa.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Izivni kolega pogresno protumacih tvoj post, da na sajtu moze odmah da se napravi nalog ali na forumu nema nigde opcij :: :: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik... :: :: ::
Znam i ja da ne moze, zato i pitam dal neko ima info o registracijama :D Hvala na trudu svakako, svaka pomoc je dobrodosla :) Propustio sam registraciju na cgpeers-u, tek sad sam video post, pa bi neko od vas svezih clanova mogao da mi pusti invite na mail, bio bih mu veoma zahvalan.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.