Review gtx 1070 guru3d ,demonstracija sile by Nvidia
STRANA 1 OD 1
obradmi
Review gtx 1070 guru3d ,demonstracija sile by Nvidia
30.05.2016. 21:41
T63566
status: user broj poruka: 7720
160 w potrosnja za ~ 100 W manje od 980 TI (plus uza memorijska magistrala) ,a brza uz manje CUDA jezgara,ima klasican GDDR5, a ne GDDR5X kao GTX 1080 ,da li je u tome tajna brzine GTX 1080 ili nesto veci broj CUDA jezgara. Temp full load 76 C. 1x8 pinski konektor. http://www.guru3d.com/articles_pages/nvidia_geforce_gtx_1070_review,1.html
:: Sve ovi vreme radiš za NJIHVidiu ilo ti.. :: https://youtu.be/jkfowjPLl4 :: :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: ::
:: Ne vjeruj u sve što pročitaš. Pod full opterećenjem ide i preko 220w . :: Saranila je dva lc power 600h-12 napajanja :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
:: Ne vjeruj u sve što pročitaš. Pod full opterećenjem ide i preko 220w . :: Saranila je dva lc power 600h-12 napajanja :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Kao i uvek, informacije iz prve ruke. Pa zar ne shvatate ljudi da je on ovu kartu imao jos prosle godine. Pobogu! Dokle vise da vam covek objasnjava.
Procitaj malo review pre nego komentarises,nominalni TDP je 150w,Hilbert je izmerio 160 W.Karta je tek izasla da ti nisi nesto pobrkao?.
Evo lepo odradjenog benchmark-a za 1070, velika paleta igara, koriscene rezolucije 1080p/1440p, odlican test, definitivno karta je egal sa 980ti. Vrlo dobre performanse, samo da se ne zakine sa cenom.
Posle 2 verzije drajvera, bice ona i jaca od 980ti za 10-ak posto sigurno. Plus neki nadrkan model, klokovanje, ma ima tu zezanja kolko hoces. Ali to sve pada u vodu, kad ona kod nas nece ugledati svetlost dana bez 55-60k.
:: Evo lepo odradjenog benchmark-a za 1070, velika paleta igara, koriscene rezolucije 1080p/1440p, odlican test, definitivno karta je egal sa 980ti. Vrlo dobre performanse, samo da se ne zakine sa cenom :: :: https://youtu.be/-FWtJXmtIT ::
Jedina stvar mi nije jasna, a to je kako je PNY 480$ za NVidia 1070(Amerika), a za generičku 365$(Indija). Razlike su mizerne, a razlika u cijeni ogromna. Jedino Nvidia-i se mora priznati da je temperatura dosta manja, od svih kartica koje sam do sada testirao, a iz gornjeg višeg ranga su. Ima i extrema, gdje je 1080 naplaćivana 1299$ austalijskih. http://www.kotaku.com.au/2016/05/another-australian-retailer-is-charging-1299-for-nvidias-gtx-1080/ Cijena je najniža u Australiji 1016$ za 1080 gigashit kartice. AU 0 + shipping : no tax AU 00 + shipping : tax on 50. Trenutno je kartica najjeftinija u Poljskoj. Oko 812$.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Samo iz razloga, što je to moj posao i za to sam plaćen, a neki balave za tim i to im je smisao života. Nemam potrebe da ništa dokazujem, samo mi je žao što ljudi ne uključe malo mozak i ne obrazuju se, nego slijepo čitaju vijesti koje su im servirane i tu nastaje problem. Zato nam se, kao narodu, svi napolju smiješe, kao i našem premijeru. Dok pokažeš ko si, prođe 20 godina...... A što se tiče testa koji je ShonE podijelio, moj je neozbiljan. U ovom slučaju, što je rijetko, test se poklapao skoro 99.9% sa mojim, samo sam ja testirao sa manje igrica i imao manje vremena(4 dana) da se družim sa ta dva modela grafika.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.