`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
To je isto ono kao sa licnim kartama ko ima cip odmah mu izlecu popovi nindze koje ga biju jer ih nije poslusao...E kada se setim tih vremena i koliko idiorta je verovalo crkvi koja se time protivila znaci haos.
Re: Poljoprivrednik buducnosti, egzoskelet u prodaji
25.04.2016. 11:07
status: user broj poruka: 179
Morao sam jace od mene... Koliko je tehnika napredovala, `egzoskelet` radi na 4 AA baterije i to 8 sati. hahahahaha Koji si ti meni kralj.......
Mozda su stavili i implante u taj egzoskelet.....
:: Prva faza je krenula :: :: http://www.jnouki.kubota.co.jp/product/kanren/arm-1 :: :: Druga su najverovatnije implanti :: :: A treca.. :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
A bilo je i ranijih modela. Najbolji je onaj za trčanje po kamenitim podlogama. DARPA ju je otkupila od holandske kompanije 2013 godine i ne zna se kakav je dalji napredak projekta.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Forum se vraća tradicionalnom vrednostima. Egzokosturi, teorije zavere, Omicron, bioničke ruke und noge, citiranje Biblije... Fali još samo Fetko/Hawks da objasni sve blagodeti i benefite ako kod njega pazarite Intel Core2Duo za tričavih 50 evra (mislim da je smanjio cenu na lakih 45 evra – videh oglas pre neki dan). IT forum je muerte, živela komendija i komedijaši!
ma opusteno moj dragi xino/jino radi se 24/7 na implantu iz matrix-a. Cim bidne gotov, javi se nasem `otporasu` na brezi da te prikljuci na `live stream`. Imaces 100%-tni o naturale feed, bez ikakvih lagova i stuc, stuc poteskkoca. A `uljezi` slicni meni bitce 1000% filtrirani .)
p.s.
nece li to biti divna utopija...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Teorije zavere su čudo, nešto kao ton film. Ako se njima baviš u slobodno vreme, neka te. Jedino razmisli koliko slobodnog vremena imaš u toku dana. Isto primeni i na Bibliju. Toliko za sada.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.