Srecna vam nova i srecna nam nova hardversko-softverska 2016. Puno zdravlja i srece a sve ostalo moze da se kupi.
:: Gogu ne poznajem, ko je to? :: :: No, dobro... Da ne teramo mak na konac, u 04:37 (prvog januara) OH kapljica ima prvenstvo prolaza u odnosu na gramatiku i tipografiju. :: :: Dobro vam želim :: :: :: :: :: PUNO ZDRAVLJA A ZA OSTALO CE TE SE VEC SNACI...
Tipografija je u pitanju jer zbog brufena alkohol skoro nisam pio (Osim za neke specijalne prilike)...
@gang1978 Sva sreca te sam kuci sa zenom i maleckom bio a iazena ne svraca na ovake foruma inace bi bilo ispitivanja
@Dexter013 Takodje i tebi ako imas Gogu
:: Gogu ne poznajem, ko je to? :: :: No, dobro... Da ne teramo mak na konac, u 04:37 (prvog januara) OH kapljica ima prvenstvo prolaza u odnosu na gramatiku i tipografiju. :: :: Dobro vam želim :: :: :: :: :: PUNO ZDRAVLJA A ZA OSTALO CE TE SE VEC SNACI...
Ono sto ja vama zelim nece biti klasicna cestitka, klise.
Ja vama zelim da se vratite svojim korenima, da pronadjete pravog Srbina u sebi, pravoslavca, da se ujedinite, da postujete druge i da oni vas postuju, da pomazete drugima jer ce i drugi vama pomoci. Da sirite radost, da razmisljate pozitivno. Da tezite dobroti jer ce vam se dobro i vratiti. Neka vam ucinjeno dobro delo bude satisfakcija, neka vas to ispuni, cineci dobra dela da vam bude hrana za dusu. Zajednicki da gradimo buducnost u slozi. Mislite o tome, radite na sebi, budite primer drugima.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.