Znam da nije ok,ali me je zanimalo ko ce prvi da se upeca,i dali stvarno postoji crveno zeleni sindrom:))Sta se nalazi u vodi koju pijete,jbt prica se da ako se poije voda koja je stajala u vodenom bloku kuleru nastaje velika promena kao kad erik pojede bananu,u ovom slucaju neko kad popije tu vodu postaje super Krej i Eshalon zajedno :))..opusteno Admin je kompetentan da vidi o cemu se radi i preduzme mere koje su potrebne,tako da to mini mod tripovanje je ozbiljan preksaj na jakim i ozbiljnim forumima
edit:pre mnogo godina sam cuo neku rimu od tipa ludaka koji je bio u samici na svoj zahtev jer u svakoj grupnoj sobi je padalo zezanje koje ocito nije mogao da podnese i tako on dobij samicu ,i naruci od kuce sveske drvene bojice i sta ti ja znam,i kad sam ga video on slozi jedan refren koji glasi ` Na utoku na razboj kao sony boy,kao play boy ,kao som kao pesh na suvarak na kes`Meni je se to dopalo,a to je je lik koji je inteligentan ali ima neke probleme, i tako sad je sve ok Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.