sto manje budemo mucili brigu o sportu mozda vise budemo o sveopstoj propasti u svakom drugom pogledu. suludo je radovati se fudbalu ako je to jedino cemu mozemo da se radujemo.
:: :: sto manje budemo mucili brigu o sportu mozda vise budemo o sveopstoj propasti u svakom drugom pogledu :: suludo je radovati se fudbalu ako je to jedino cemu mozemo da se radujemo.
:: :: Nepotrebno mračenje.. :: :: :: :: :: sto manje budemo mucili brigu o sportu mozda vise budemo o sveopstoj propasti u svakom drugom pogledu :: :: suludo je radovati se fudbalu ako je to jedino cemu mozemo da se radujemo.
mozda komentarisem na krivom mestu gde se ljudi dele na one koji navijaju za amd ili nvidia, ali posto je tema o tome zasto niko ne pominje pobedu fudbalera mislim da sam dao jasan odgovor. vama je mozda taj odgovor mracan meni je logican.
Ja danas nisam video veci hype i zilion statusa na facebooku od strane ljudi koji ne znaju sta je lopta, do onih koji elem i prate taj sport. Znaci kad sam poceo da prelistavam Home Page, zlo.. Pa to se bre raduje, vristi, svrsava. U sebi razmisljam jbt da l` je ovaj narod normalan, koji bre orlici i koje bre svetsko prvenstvo, zajebi me sa tim glupostima.. Slazem da je to lepo i verovatno vece dostignuce od toga ovi klinci nece ni da dozive kako budu napredovali, ali da se mase loze i da im to predstavlja toliko zadovoljstvo, ne kapiram.
Ajde na Djokovica smo vec ono, navikli, osvaja sve zivo, i kad opet osvoji, meh..
Zabole me za fudbalere ali me isto tako zabole da sedim i deprimiram se i razmišljam o stanju u državi...
::suludo je radovati se fudbalu ako je to jedino cemu mozemo da se radujem
↑ Vidiš? ↑ Drugi imaju čemu da se raduju, nisu svi deprimirani...
:: :: :: mozda komentarisem na krivom mestu gde se ljudi dele na one koji navijaju za amd ili nvidia, ali posto je tema o tome zasto niko ne pominje pobedu fudbalera mislim da sam dao jasan odgovor. vama je mozda taj odgovor mracan meni je logican ::
:: :: :: mozda komentarisem na krivom mestu gde se ljudi dele na one koji navijaju za amd ili nvidia, ali posto je tema o tome zasto niko ne pominje pobedu fudbalera mislim da sam dao jasan odgovor. vama je mozda taj odgovor mracan meni je logican ::
a sta raji drugo preostaje do leba i igara. Nikad nisam razumeo fuzbal, svi trce za jednom loptom i degenerike sa IQ < 80 glorifikuju i podmazuju kao Bogove.
1 na 1 je vec bolje, napred Nole :)... _____________________________ WAR IS PEACE FREEDOM IS SLAVERY IGNORANCE IS STRENGTH
Ljudi, trebate malo da se opustite. Idite do Rumunije do Temišvara i opustite se. Manje gluposti i manje zaluđenosti. 15 godina idiotluka, ljude je podelila u svakom smislu riječi. Još samo dezintegrator... onaj iz Japana :D
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.