Ipak se radilo o konzoli baziranoj na android platformi ali neke stvari su izuzetno bitne.
Tiny form factor, 4K playback and AAA gaming with a competitive price tag is most definitely something with a very big market.
Powered by GeForce® GTX™ supercomputers in the cloud, GRID delivers an on-demand “Netflix for games” experience at up to 1080p resolution at 60 frames per second. “SHIELD will change the way we enjoy digital entertainment at home,” said Jen-Hsun Huang, president and CEO of NVIDIA. “It’s an incredibly powerful, efficient and advanced living room entertainment device. It’s the best Android TV experience. And it can transform into a serious gaming machine. It’s made to game.”
Preko 50 naslova za Android platformu i preko 100 AAA naslova portovanih za Android preko Grid.
The games that run locally will be mostly AAA titles ported over to the Android platform. Nvidia already demoed Crysis 3 running at 30fps
I kao slag na tortu konzola ce biti dostupna za 200$ uz kontroler.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Nikako da neko kaze koje su performanse u odnosu na xbox one i playstation 4, to je aktuelno i kao takvo benchmark za svaku novu gaming konzolu, vidim pominje se xbox 360, i neke brojke oko nje. koga briga kakav je shield u odnosu na konzolu staru 10 godina.
To je ona nVidia politika sto sam pricao pre neki dan da pokusavaju proboj po svaku cenu na trziste konzola.Vide ogroman potencijal u tom segmentu a uvidjaju da PC trziste stagnira i polako se gasi.
Njihov uspeh u tome ce zavisiti od podrske razvojnih timova,jer oni imaju hardver ali treba ta masina da ima i kvalitetnu podrsku kroz video igre i ekskluzive koje ja ovde ne vidim. Bez ekskluziva nema ni prodaje.
30 miliona APU-a je AMD do sada prodao sigurno PS4 + Xbox a PC GPU-a nVidia ne moze da proda vise od 5 miliona u jednoj generaciji.Zbog toga se i juri trziste konzola.
PC trziste se gasi ? Cudno ja reko pre 2 godine sve me zajebavali kad ono 2015 sve glasnije i glasnije :) inace GTA V 3 odlozen proci ce i vreme 900 serije :)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: U principu da :: :: To je ona nVidia politika sto sam pricao pre neki dan da pokusavaju proboj po svaku cenu na trziste konzola.Vide ogroman potencijal u tom segmentu a uvidjaju da PC trziste stagnira i polako se gasi :: :: Njihov uspeh u tome ce zavisiti od podrske razvojnih timova,jer oni imaju hardver ali treba ta masina da ima i kvalitetnu podrsku kroz video igre i ekskluzive koje ja ovde ne vidim :: Bez ekskluziva nema ni prodaje :: :: 30 miliona APU-a je AMD do sada prodao sigurno PS4 + Xbox a PC GPU-a nVidia ne moze da proda vise od 5 miliona u jednoj generaciji.Zbog toga se i juri trziste konzola ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.