:: nije klasican fising, ovaj ti valjda upadne u sistem, preuzme ti sve kontakte i svima njima salje ovo sranje. A sta radi sa Win nisam siguran :: :: Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=176383 :: ::
Ja ne mogu da verujem da još uvek prolazi ta fora: `Skini videoplayer_notavirus.exe i moći ćeš da pustiš ovaj video.` Najbolje mi je što naši ljudi se upecaju čak i ako im stigne poruka od kontakta iz Srbije na engleskom, to nikom nije sumnjivo zašto ti tetka iz Čačka piše na engleskom. `Funny, sexy video, click here to view` itd.
AMD Athlon X2 7750BE CM TX3 Biostar TA790GX+ 128M 2 x 1GB OCZ Ati Edition + 2GB Kingston Sapphire ATI 4770 512MB DDR5 Sata2 Maxtor 80GB Sata2 WD Green 640GB Pioneer DVR-216D Black CM eXtreme Power Plus 550W MS Industrial APOLLO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.