OpEd znači Opinion Editorial. Samo mišljenje i spekulacija, ništa više.
`An op-ed (originally short for `opposite the editorial page`, latterly `opinion editorial`) is a piece typically published by newspapers, magazines, and the like which expresses the opinions of a named author usually not affiliated with the publication`s editorial board.`
Tako je neko isto, svojevremeno, mogao da napiše da bi AMD-ova kupovina ATI-a bila `fijasko`. Štono kažu, mišljenja ima svako.
:: OpEd znači Opinion Editorial :: Samo mišljenje i spekulacija, ništa više :: :: `An op-ed (originally short for `opposite the editorial page`, latterly `opinion editorial`) is a piece typically published by newspapers, magazines, and the like which expresses the opinions of a named author usually not affiliated with the publication`s editorial board. :: :: Po ::
Slažem se da uvek može bolje, ali Catalyst Omega (drajver verzija 14.12) radi super - to svi kažu - a i Nvidija je zabrljala nešto sa drajverom (onaj bag sa GTX970-ticama kada ne koriste celu svoju memoriju ako se u Windowsu isključi page file/virtuelna memorija... A bio je, koliko se sećam, neki Nvidijin drajver koji je i pregrevao grafičke...)
Na NAŠU štetu, toliko se utrkuju, da su počeli da zas*ravaju stvari.
:: :: Mozda ce najzad imati normalne drivere : :: :: Slažem se da uvek može bolje, ali Catalyst Omega (drajver verzija 14.12) radi super - to svi kažu - a i Nvidija je zabrljala nešto sa drajverom (onaj bag sa GTX970-ticama kada ne koriste celu svoju memoriju ako se u Windowsu isključi page file/virtuelna memorija... A bio je, koliko se sećam, neki Nvidijin drajver koji je i pregrevao grafičke... :: :: Na NAŠU štetu, toliko se utrkuju, da su počeli da zas*ravaju stvari :: :: Poz i laku noć.
-Three senior executives stepping down at AMD -board of directors approved retention awards for Chief Financial Officer Devinder Kumar and Chief Technology Officer Mark Papermaster -AMD announced it was cutting 7 percent of its workforce.
Koliko su nVidijini drajveri postalo loši, govore i Sajkova proročanstva kako će performanse određenih karti biti još bolje kad se ispeglaju drajveri. Kakvo crno peglanje drajvera kod nVidije? Samo instaliraš i voziš, a iz kućišta se puši.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Cini mi se da bih bolji clanak napisao dok sedim na WC solji... Kakvog interesa Samung moze da ima u kupovini kompanije koja je primarno orijentsana na desktop trziste? Isto trziste iz kog Samsung se sklanja vec poodavno? Na stranu sto licenca za x86 arhitekturu nije prenosiva sto je i jedna od najvecih vrednosti AMD-a...i
Pa nemam link, znas i sam da sam lazov :) Ima u nekoliko tema, mrzi me da trazim, nek traze ovi koji se bave kopanjem po berzi u temama gde sam im trn u oku :D
pocepao sam se sada od smeha, a ovaj ludak kaze bas sinoc mozda Samsung... :D
INTEL I7 5960X @ Megahalems red ASUS Rampage V Extreme KINGSTON HyperX Predator 16gb ddr4 ASUS TITAN X SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
Znaci prolazi kao ATI, odlicno i krajnje je vreme. Navijam svim silama za bilo kog proizvodjaca samo da ovu sotonu umanje i minimiziraju...
INTEL I7 5960X @ Megahalems red ASUS Rampage V Extreme KINGSTON HyperX Predator 16gb ddr4 ASUS TITAN X SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
Pa pominjali smo to od kad ikad. Nista tu nije cudno. Samsung ima ogroman budzet i ovo bi bilo jedino logicno resenje. Ovi pavijani ne kapiraju. Ja sam za jak i kvalitetan AMD a ne za trecerazredne proizvode i masne price i pusta obecanja.
P.S. Mozda vi to pominjete 2 meseca ali ja o ovom pricam najmanje 6 meseci do godinu dana. A znas kako me boli djokica da trazim postove gde sam i kad sta rekao. Prosto ne mogu da ti opisem.
Ne, ne, ne! Druzices se ti jos dugo, samo deder priznaj da krstenica jebe i da su stigli mladji, brzi, gladniji... Kaskas nebeska vatro, kaskas...
:: Trio, mmmm. Kako mi to lepo zvuci. :: :: P.S. Kakvi ste, pretekli ste me. Necu vise da se druzim :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.