Maps.me najbolja off line GPS aplikacija sa rutiranjem (besplatno)
STRANA 1 OD 1
obradmi
Maps.me najbolja off line GPS aplikacija sa rutiranjem (besplatno)
14.01.2015. 22:42
T60150
status: user broj poruka: 7720
Iskljucuje troskove interneta (korisno gde internet nije dostupan),ali mora da bude ukljucen GPS ,aplikacija je do skora kostala oko 5 $ ali je od sada besplatna ,mozete je skinuti na play store ,Android 4xx,iOS. Mapa Srbije se skida naknadno ,posto na mapi sveta nadjete Srbiju .Aplikacija je proglasena za najbolju u 2014 od Google play.Sa ovim mozete komotno da iskljucite Google maps.
Teško da je bolja od Nokia Here Maps i Google Maps jer obe imaju offline mod i po Srbiji listaju sve gradove i ulice po broju pa i lokalne prodavnice, apoteke itd...
Cini mi se da se i ova maps.me oslanja na google maps, tako da je isti Q. tj dobra je. Odlicna, s`obzirom da je dzabe :) Ja se drzim iGo. Mislim da nema bolje (a mozda je i stvar navike). Anivej, tenks for sering...
:: Teško da je bolja od Nokia Here Maps i Google Maps jer obe imaju offline mod i po Srbiji listaju sve gradove i ulice po broju pa i lokalne prodavnice, apoteke itd.. :: :: ::
najbolji je definitivno al kad mi kaze produzite levo zabio bih ga u soferku :D
:: Cini mi se da se i ova maps.me oslanja na google maps, tako da je isti Q. tj dobra je. Odlicna, s`obzirom da je dzabe : :: Ja se drzim iGo. Mislim da nema bolje (a mozda je i stvar navike) :: Anivej, tenks for sering.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 60GB Kingston V30 :: LC Power 1340MI 75 :: :: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 :: :: :: Teško da je bolja od Nokia Here Maps i Google Maps jer obe imaju offline mod i po Srbiji listaju sve gradove i ulice po broju pa i lokalne prodavnice, apoteke itd.. :: :: :: :: :: ::
:: :: najbolji je definitivno al kad mi kaze produzite levo zabio bih ga u soferku : :: :: :: :: Cini mi se da se i ova maps.me oslanja na google maps, tako da je isti Q. tj dobra je. Odlicna, s`obzirom da je dzabe : :: :: Ja se drzim iGo. Mislim da nema bolje (a mozda je i stvar navike) :: :: Anivej, tenks for sering.. :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: AMD Sempron 385 :: :: MSI AM1 :: :: 2GB Kingston 1600MH :: :: 60GB Kingston V30 :: :: LC Power 1340MI 75 :: :: :: :: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 :: :: :: :: :: Teško da je bolja od Nokia Here Maps i Google Maps jer obe imaju offline mod i po Srbiji listaju sve gradove i ulice po broju pa i lokalne prodavnice, apoteke itd.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
pitanje rezolucije. Retko se desi da na nekom telefonu ne radi neka od standardnih verzija. s3neo nije problematican. Naravno, posebno idu mape, poi, reljef i slicno. igo nije automatizovan po pitanju skidanja mapa poput npr navigona, ali kada se namesti (sto je malo komplikovanije), sljaka vrhunski.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.