Pa oni su ovde odavno,bili su prisutni samo nezvanicno kao i Cia.Koristili su Nvo i politicare koji su se utrkivali u ambasadu ko ce bolji izvestaj da dostavi a na kontu toga skolovali decu po Americi.Sada se samo registruju u APR.
Hebem ti trunje, sta ti je mozak. Znao sam da ce neko ovo da napise i hteodoh u produzetku svog posta da stavim posaljite mi Scully ali onu iz mladjih dana (vremenskom masinom) ali se nije uklapalo u datu koncepciju da bi bilo interesantno.
A milf, pa moze i milf, zavisi kako koji. Imas milfova posteno dobrih, boljih nego ovih danasnjih klinki.
:: Omatorila bre... Osim ako... Ne volis.. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Sempron 385 :: MSI AM1 :: 2GB Kingston 1600MH :: 160GB :: LC Power 1340MI 75 :: :: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012 :: :: :: Meni posaljite Scully. Vrlo rado cu da joj pokazem vanzemunca sto mi se skriva u boksericama. The truth is out there : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.