Ovo bi trebalo da bude odlican naslov 2 cekam na rasprodaji na steamu :)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
oba dela sam pokusao da igram vise puta, i uvek sam izgubio paznju zbog generickih misija. Volim open world igre ali JC serijal mi je u pamcenju ostao kao mnogo nerealizovanog potencijala, te se nadam da ce me trojka prijatno iznenaditi. Sta znam ova dva dela su mi jedne od onih igara koje sam se bas mnogo trudio da zavolim ali bez uspeha.
Sa druge strane, pre nedelju dve mi je mnogo dobro legao Prototype 2, sa bezicnim gamepadom na velikom ekranu. Stupid fun.
A recimo nisam mogao da ga svarim kada je izasao ispred monitora i na tastaturi i misu. The way it`s meant to be played ,valjda. .)
Jbt ja kada pogledam nedostatke AMD ja ne znam kako ljudi mogu igrati na njemu uopste bilo sta. AMD nema ni razvojni tim ni viziju kao NVIDIA, sa druge strane NVIDIA ima ali ne koristi u punom potencijalu i zestoko naplati.
Opet nisi lekiće za oštećenja na mozgu popio? Jel možeš da pročitaš naslov teme i usput da poštediš forum tih monologa, valjda imaš jednog prijatelja na ovom svetu da mu se požališ o trenutnom psihičkom stanju?
:: Jbt ja kada pogledam nedostatke AMD ja ne znam kako ljudi mogu igrati na njemu uopste bilo sta. AMD nema ni razvojni tim ni viziju kao NVIDIA, sa druge strane NVIDIA ima ali ne koristi u punom potencijalu i zestoko naplati :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
nekog jednostavno zabole za te efekte, stavi na high sve koliko moze i igra igru. Poenta je da spamuje se bezveznim postom u temi.
E sad sto se tice JC 3 bili su mi zanimljivi sa mogucnostima iz JC 1 i 2, grafika je super i lepo je radila igra, ali kao sto rece Jovan nije mi bas nesto drzala paznju, ceo gameplay, pucanje i sve ovo ostalo mi je nekako ne znam, nije mi bilo toliko interesantno, suvise deluje kao neka 2d igra gde ides tako i pucas dok ne dodjes do kraja, sve je ubrzano nekako, treba laganije malo da se sve odvija, nzm ne mogu da objasnim. Ali dobro bice zanimljivo za razbribrigu. Prototype i 1 i 2 mi je bio nekako zanimljiviji, mada je isto tako ubrzano sve, trcis unistavas, jurcas kroz misije, ali vise paznju mi drzi nego JC, stvar ukusa izgleda, subjektivni osecaj.
Kako nekog moze da zabole kada pucas u zastavu a ona kao u kamen da pucas a na drugoj se iscepa u delice. Kako takve stvari mogu da se tolerisu za tolike pare. Pa meni je to kao da AMD ne moze da prikaze 2 boje, znaci isto, jednostavan nedostatak nekih mogucnosti koje oslikavaju zivi svet bolje nego bilo sta drugo. Slazem se da za sumanutog koji juri kroz hodnike na Counter Strike i svakih 10 sec padne mrtav i nije bitno ali bre pogledajte kakve igre, a kakve dolaze tek, pa voda, zemlja, rikoset metka, bezi bre AMD je ozbiljan zaostatak i sto je najgore tim nema viziju. Osecam da su se namucili zestoko dok su uradili kosu na Tomb Raider.
Lepa igra nema sta, pregrst lepih pejzaza. Odigrao sam predhodne delove, zanimljiva igra. Ogromna mapa, dobar gameplay, mnogo dostupnih mogucnosti. Ceka se izlazak...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.