Ah, ja pogresih onda, negde sam cini mi se citao da su rekli da ce biti 200$, mada mozda sam i istripovao, mozda je bilo 250. Ja sam gledao iskljucivo gaming benchmarke, nisu me zanimali testovi.
Skyfire sto vecina kazu o ovome, nije istina! :D
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
A sto se tice 3d marka to je bas super i tvoj glavni adut poslednjih godina. Kad nemas validan argument eto ga 3d Cmark. Jos interesantnije je to sto je 3d Mark strava IGRA :)
:: u odnosu na 28x-x predsednice ne citas Hilberta.Karta je brza od 7970ghz i gtx 770 u 3d mark firestrike :: :: Enkodirannje u h264 je 2 puta brze nego kod 280 serije :: :: Bilo kako bilo karta je 28nm proces ,ali n :: TMSC nego Glo-fo.Prva karta koja koristi Glo fo proces.
Nije to da nemam argument ,nego se to uzima kao neki univerzalni pokazatelj za dx 11 ,jer nekim kartama lezi odredjena igrica nekima ne .
Hilbert :
Very interesting to see the decrease in power consumption, the card under full load eats roughly 190 Watts and that is roughly 40 watts less then say the 280X / 7970 while retaining roughly the same performance. That makes the graphics card consume way less power, despite this still being a 28nm product. So in that respect it is certainly impressive what AMD managed to do there.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.