:: :: Ono kad imaš utisak da su svi overklokeri gledali ovaj klip samo zbog bičerki : :: :: :: Odlično zezanje : :: :: :: :: http://youtu.be/7wOZdJj04-M
Gresis burazeru, sve to izgleda mnogo drugacije i poprima drugu dimenziju uzivo, veruj mi... Ova sa fiksnom protezom je zanimljivog izgleda recimo, samo da sredi zube i kljun. Dok ova na koju svi vlaze, znaci nemam komentar. Toliko izvestaceno izgleda, da mi je zelja da je vidim bez sminke i nacrtanih obrva, a bogami nacrtanih i usana!! :)
Jel moguce da je neka hostesa bila sa protezom?! Nisam kliknuo na link i uzdam se u vase objektivno izvestavanje (imam NSA i Google kao svedoke)? Trebalo bi da kazem da sam razocaran ali opet nekako nisam...
PS
Gde su oni cuveni baneri na HWgurus (izuzetno informativnog i edukativnog karaktera) i koji nas prosto mame da kliknemo da bi saznali zasto clanovi foruma favorizuju izvesne proizvodjace procesora i grafickih karata?
:: Gresis burazeru, sve to izgleda mnogo drugacije i poprima drugu dimenziju uzivo, veruj mi.. :: Ova sa fiksnom protezom je zanimljivog izgleda recimo, samo da sredi zube i kljun. Dok ova na koju svi vlaze, znaci nemam komentar. Toliko izvestaceno izgleda, da mi je zelja da je vidim bez sminke i nacrtanih obrva, a bogami nacrtanih i usana!! : :: :: :: :: :: Devojke su stvarno prelepe :: :: ::
:: Jel moguce da je neka hostesa bila sa protezom? :: Nisam kliknuo na link i uzdam se u vase objektivno izvestavanje (imam NSA i Google kao svedoke) :: Trebalo bi da kazem da sam razocaran ali opet nekako nisam.. :: :: P :: :: Gde su oni cuveni baneri na HWgurus (izuzetno informativnog i edukativnog karaktera) i koji nas prosto mame da kliknemo da bi saznali zasto clanovi foruma favorizuju izvesne proizvodjace procesora i grafickih karata? :: :: :: :: Gresis burazeru, sve to izgleda mnogo drugacije i poprima drugu dimenziju uzivo, veruj mi.. :: :: Ova sa fiksnom protezom je zanimljivog izgleda recimo, samo da sredi zube i kljun. Dok ova na koju svi vlaze, znaci nemam komentar. Toliko izvestaceno izgleda, da mi je zelja da je vidim bez sminke i nacrtanih obrva, a bogami nacrtanih i usana!! : :: :: :: :: :: :: :: :: :: Devojke su stvarno prelepe :: :: :: :: ::
Nemam ja nista protiv ako cura nosi protezu, ali ako kojim slucajem Asus licno nije poceo da pravi proteze (a SpaceMarko bi nas o tome do sad obavestio sigurno) onda dovesti curu sa protezom za hostesom i nije bas nesto reprezentativno.
Pa ja lepo pitam a ti odmah vredjas. Bese neki tvoj imenjak (ili tvoj dupli nalog) mi je cvrsto bio obecao da ce ti baneri da se vrate. Aman, uspesnu praksu nema smisla prekidati i evo 2-3 godine prodjose i to nikako da se vrati... Sreca tvoja sto neko vidjeniji iz Asusa ili AMD-a to nije video.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.