pada mi kisa vec dva dana direktno u prozore znaci puna gajba vode,,,aj da su sstari prozori nego novi PVC al ocigledno da ovoliku vodu ne mogu da podnesu.....jao samo da prestane ovo sranje ima da slavimo........
doduse stari su prozori, drvene dvokrilni. Ali svejedno, nije mi jasno kuda se provuce voda. Znaci bukvalno curi niz parapet od prozora na par mesta. Ovo je nezapamceno vreme. HAARP definitivno na delu!? Mislim da je cilj da se uniste usevi po Srbiji da bi ministarstvo pdelilo ljudim besplatno seme da ponovo poseju, ali ovaj put GMO zitarice. Ljudi moji, u danasnje vreme nista nije slucajno.
FX-8350 4.0GHz CM Hyper - 212 EVO Asus M5A97 R2.0 Gigabyte GTX 650 Ti 2GB (rev. 2.0) 2x8GB 1866MHz DDR3 Black Mamba SSD 120GB Velox V60 & HDD 320GB WD LC Power Pro 925B & LC600H-12
Poremetilo se normalno `duvanje` takozvanog jet-stream-a (jak vetar, izuzetno velike brzine, preko 400 km/h, koji duva na velikim visinama), a upravo taj jet-stream pomera vremenske sisteme okolo (u smislu da ako neki vremenski sistem krene da `dampuje` ogromnu količinu padavina - da ne `istovara` sve ta padavine samo na jednom mestu, nego da se kreće i da pokrije veću površinu)...
Zbog tog poremećaja jet-stream-a, vremenski sistemi (kao ova masa koja je pokupila ogromnu količinu vode iz mora i okeana koje sada istovara na nas) se ne pomeraju, zadržavaju se mnogo duže na jednom mestu, ili se kreću daleko sporije, pa tako suše, ili mećave, ili potopi potraju mnogo duže na manjem prostoru, uzrokujući daleko veće posledice.
Isto se desilo Rusima 2010. godine, samo su u tom slučaju bile suše, to jest, nedostatak padavina... A umesto da kiša padne nad Rusijom, sva ta kiša je pala na ionako monsunom-natopljen Pakistan, pa su se oni davili u poplavama, a 50 000 Rusa je umrlo od toplotnih udara i od gušenja smogom.
Mislim da je Vucic ispunio obecanje Beograda na vodi samo niko nije pominjao da ce to biti ustvari `beograd u vodi` :D Salu na stranu kako izdrzavate ljudi jos bolje kako cuvate svoje kompove i ostalo, meni ovde sa 15-tog sprata sve deluje normalno a kad sidjem dole totalno druga realnost.. :O
Mislio sam da ce nove vladine mere biti jedini uzas ove godine a ono sve gore od goreg :( kakve smo srece i leto ce biti poprilicno pakleno a zima -50...
Ovako je bilo danas, mada mislim da nema nikakve opasnosti,bar kod mene u selu.Prelivala se voda jednom preko njega ali je neunistiv :) Sto se tice moje okoline za sad je ladovina mada mislim da nece biti sr**a.Mesto gde zizvim je vukoj****a,ali nas sve katastrofe zaobilaze.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.