Bruto `promet` jeste porastao, ali je neto pao. Opao je i ukupan udeo na GPU trzistu (svega 16%) Ove dve stavke znace sledece, a to je da se prodaje malo, ali skuplje... Udeo u mobilnom segmentu je marginalan ( oko 3% ) Samo Intel im uplacuje (u ratama doduse) oko 5,5 mlrd $ na ime patenata, da bi batalili sudske sporove, ali im nisu dali licencu da, kao nekada, proizvode cipsetove za Intel CPU-ove. Sad ces ti da kazes kako sam fanboj i da mrzim NVidia (sto nije tacno), ali, da citiram jednog Haskog zatvorenika - `tako pise u tekstu` ....
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
1.Hoces mi obrazloziti zasto me prozivas da mogu adekvatno da ti odgovorim ? 2.Zasto si iznerviran i ko te je dirao ? Kazes nesto si pisao pa ti je neko obrisao . Sta konkretno ?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Veli :: :: Skyfire-ov mr hid :: :: gde je dr jekyll?? :: :: :: :: AMD FX 832 :: ASUS M5A97 R.2. :: MSI GTX 770 Gaming O :: CM 690 :: CTG-650 :: 2x4 gb Kingston 1600 mh :: wd blue 500 g :: :: :: U erekciji... Ne kur`ch`i se `bre`... :: :: :: :: :: ::
To ti je obrisano ? Secam se kako da ne.Jel bilo jos nesto ? Mozda je neko u medjuvremenu dodao nesto sto nije na mestu pa je admin pobrisao sve sto nije vezano za temu.. Realno i sad spamujemo..
Nego sta ti znaci ono mr Hide i DR. Jekilll ?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Kad sam te sinoc pitao`jel spavavas ti nekad ili samo googlujes o nvidii` a i ti si mi rekao da si ogooglao odavno....it :: :: Sinak,gge je? :: :: :: :: AMD FX 832 :: ASUS M5A97 R.2. :: MSI GTX 770 Gaming O :: CM 690 :: CTG-650 :: 2x4 gb Kingston 1600 mh :: wd blue 500 g :: ::
Vidim da je ovde po sredi neka prozivka.. Ocigledno si se istripovao da ja imam neki dupli nalog na berzi..
Nazalost po tebe a verujem i po ove druge iz opozicije nemam ni jedan jedini jer cvrsto stojim iza svojih reci i nemam potrebu da se krijem iza drugog aliasa. Sve sto mislim i zelim da kazem reci cu u lice..
A interesantno je koliko ja znam ko sve ima duple naloge na forumu ,cak i oni povuceni , `ugledniji` clanovi imaju, da ne poverujes ali se ja tim ne bavim niti ikog prozivam a ni ne interesuje me ! Kome je to interesantno nek gubi vreme na te detinjarije...
Sve to stoji sky,ne vredjam te ili nesto sl... ali gde su mi odgovori na temu???Svidja mi se tvoj entuzijazam,samo tako nastavi....
AMD FX 8320 ASUS M5A97 R.2.0 MSI GTX 770 Gaming OC CM 690 CTG-650C 2x4 gb Kingston 1600 mhz wd blue 500 gb
:: Vidim da je ovde po sredi neka prozivka. :: Ocigledno si se istripovao da ja imam neki dupli nalog na berzi. :: :: Nazalost po tebe a verujem i po ove druge iz opozicije nemam ni jedan jedini jer cvrsto stojim iza svojih reci i nemam potrebu da se krijem iza drugog aliasa :: Sve sto mislim i zelim da kazem reci cu u lice. :: :: A interesantno je koliko ja znam ko sve ima duple naloge na forumu ,cak i oni povuceni , `ugledniji` clanovi imaju, da ne poverujes ali se ja tim ne bavim niti ikog prozivam a ni ne interesuje me :: Kome je to interesantno nek gubi vreme na te detinjarije.. :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Brate sto pitas mene..Kako nema tvojih odgovora nema ni mojih. Ja ne visim na berzi po ceo dan , dodjem u medjuvremenu i uvece ako imam viska vremena ...
Uostalom sto se opterecujes oko toga? Mene vise brine gde nestade sashai2 tema jer sam ocekivao nove odgovore da se malo nasmejem uz kaficu ali ono corak..Ebi ga..
:: Sve to stoji sky,ne vredjam te ili nesto sl... ali gde su mi odgovori na temu???Svidja mi se tvoj entuzijazam,samo tako nastavi... :: :: AMD FX 832 :: ASUS M5A97 R.2. :: MSI GTX 770 Gaming O :: CM 690 :: CTG-650 :: 2x4 gb Kingston 1600 mh :: wd blue 500 g ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.