Operativni sistem koji dolazi od kompanije čiji je moto `Do no evil` :) A ista kompanija provaljena da je NAMERNO i KAMPANJSKI usisavala privatne podatke / WiFi saobraćaj sa nezaštićenih WiFi mreža tokom `Google Street View` projekta.
Android je STVOREN za špijuniranje i anihilaciju/totalno uništavanje privatnosti svih ljudi, širom sveta.
I sam *ebeni Obama je nedavno rekao: `Šta mislite, zašto ne dozvoljavamo iPhone i BlackBerry u `Situation Room-u` Bele Kuće?` Naravno, iPhone i BlackBerry nisu Android telefoni, ali svako sa 2 grama mozga zna da je mislio i na njih.
ЕВО ДА ЉУДИ ЗНАЈУ КАКВЕ СЕ ГАДОСТИ СЛУШАЈУ КОДНАС АДА МНОГИ НЕЗНАЈУ
Скривена значења имена југословенских рок бендова:
Бијело Дугме - таблета синтетичке дроге.
Кербер - троглави пас, чувар врата Пакла.
Рибља Чорба - жаргонски израз за менструацију која се користи у секташким ритуалима.
Црвена Јабука - жаргонски израз за ручну бомбу, једно од омиљених оружја терористичких организација.
Азра - неки далекоисточни секташки појам, који када се преокрене редослед слова уназад даје реч Арза што никако не може звучати добро.
ЕКВ - скраћено од Evil King of Blackness - Зли краљ црнога = Сотона.
Дивље Јагоде - још увек непознато значење али је свакако неки секташки жаргон, вероватно дрога.
Краљевски Апартман - највероватније и најлогичније је да се ради о имену секте.
Леб и Сол - Леб = хлеб - битан део православних хришћанских ритуала. Сол - овде се ради о жаргонском називу за кокаин. Према томе, Леб и Сол је лукав начин да се прикривено изврши подсмевање Хришћанству.
Хаустор - нема никаквог прикривеног значења, зна се да се мисли на места у граду где се наркомани дрогирају.
@drum Koja je to Ada za koju mnogi ne()znaju? :) Jesi li ti ozbiljan?
Ako jesi, onda si mi ulepsao dan...
:: :: ЕВО ДА ЉУДИ ЗНАЈУ КАКВЕ СЕ ГАДОСТИ СЛУШАЈУ КОДНАС АДА МНОГИ НЕЗНАЈ :: :: Скривена значења имена југословенских рок бендова :: :: Бијело Дугме - таблета синтетичке дроге :: :: Кербер - троглави пас, чувар врата Пакла :: :: Рибља Чорба - жаргонски израз за менструацију која се користи у секташким ритуалима :: :: Црвена Јабука - жаргонски израз за ручну бомбу, једно од омиљених оружја терористичких организација :: :: Азра - неки далекоисточни секташки појам, који када се преокрене редослед слова уназад даје реч Арза што никако не може звучати добро :: :: ЕКВ - скраћено од Evil King of Blackness - Зли краљ црнога = Сотона :: :: Дивље Јагоде - још увек непознато значење али је свакако неки секташки жаргон, вероватно дрога :: :: Краљевски Апартман - највероватније и најлогичније је да се ради о имену секте :: :: Леб и Сол - Леб = хлеб - битан део православних хришћанских ритуала. Сол - овде се ради о жаргонском називу за кокаин. Према томе, Леб и Сол је лукав начин да се прикривено изврши подсмевање Хришћанству :: :: Хаустор - нема никаквог прикривеног значења, зна се да се мисли на места у граду где се наркомани дрогирају :: :: Смак - Смак света, Армагедон, Апокалипса :: :: :: toto je piča,ja tam domov.. :: ::
bice vama posle djavo kriv kada se zajebavate sa pticama!!!
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
А ВАНГОГ ЈЕ МЕТАЛИКА КОЈИЈЕ САМОМ СЕБИ ОЦЕКАО УВО!!! ХВАЛА БРАТЕ БОГДАНЕ НА ОВИМ ПОДАТЦИМА САД ЗНАМ КАКО СЕ СВЕ МЕТАЛИКЕ ИНФЛИРТИРАЈУ У НАШЕ ПРАВО СЛАВНО ДРУШТВО. СМРТ МЕТАЛИКАМА!!!!
`ЕВО ДА ЉУДИ ЗНАЈУ КАКВЕ СЕ ГАДОСТИ СЛУШАЈУ КОДНАС АДА МНОГИ НЕЗНАЈУ`
27.01.2014. 22:34
status: user broj poruka: 1187
Sufiks -uša se upotrebljava za građenje imenica koje znače žensku osobu sa izvesnim manama (ima pejorativno značenje: mudraruša, aljkavuša, sponzoruša)... Karleuša...
Nadam se, Drum-e, da si se samo našalio. U protivnom, ne bih rado
27.01.2014. 22:45
status: user broj poruka: 10997
bio u tvojoj koži.
EKV= Ekaterina Velika (bendu je, nakon odlaska Ivice Vdovica onemoguceno koriscenje starog imena - Katarina Druga. Leb i Sol =stari srpski obicaj docekivanja gostiju hlebom i solju Crvena Jabuka = jabuka, crvene boje, zrela rumena... Eventualno zatrovana od strane Zle Macehe... S.M.A.K.= samostalni muzicki ansambl Kragujevac Azra=muslimansko, zensko ime. Inace je i koren starozavetnog muskog imena Azrael (Izrael)
@drum Mozda je sve i tako. Ali da li bi neko slusao bend koji se zove, recimo, Bakin kolac? I da bi, i tome bi verovatno nasli neko skriveno znacenje. Sve moze da se tumaci dvojako. Estradno ime sluzi za izazivanje kontraverze, koja je najbolja reklama. Kad bolje razmislim Bakin kolac je bas dobro ime...
Inace, neobicno sam pocastvovan cinjenicom da moju malenkost smatrate dostojnom spijunskog nadzora. Hvala.
E si svršio sad, mislim, kad si pokazao koliko ti je bitno to što ti imaš Mac sa Retina displejem - mislim na tvoj potpis koji ni jednom nisi izbrisao, a koji puni stranicu i SMARA pri svakom tvom postovanju - i kad si pokazao koliko TI SMATRAŠ da je ono što je TEBI `nebitno` - `nesumnjivo isto tako nebitno i ostalima, jer ja, kao Mek juzer, sam reper sveta?` Mislim - kako da im ne bude nebitno, kad ti, kao vlasnik Meka, smatraš da je `nebitno`? Opšte je poznato da su vlasnici Meka najpametniji i najmerodavniji ljudi na svetu.
Pogotovo što su statistički utvrdili da je `prosečan vlasnik Mek računara - pegava tinejdžerka koja se oblači trendi, ili kao hipsterka`. I naravno - pametan je koliko i ta hipster-tinejdžerka. http://www.businessinsider.com/what-mac-users-look-like-2012-12
DISCLAIMER: Rekavši ovo, ne mislim na post o `tumačenju` imena YU rok bendova.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.