Re: I EA potakno placa Youtubere da reklamiraju Bf4
23.01.2014. 09:55
status: user broj poruka: 3730
Normalno jedino im to ostaje...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Nista novo, kao sto sam vec rekao gomila tih najpracenijih debila na youtube-u sto se tice igara su sasvim obicni igraci kao i 99% drugih, ali majmuni samo zabavljaju masu i iznose svoje misljenje koje inace imaju i svi ostali igraci. Svaki klip koji nema neki extra frag, skill nesto sto ne vidjas svaki dan ugasim posle 10 sekundi.
BF me podseca na Red Alert igru... Kec strava ,dvojka moze da prodje 3 smejurija... BF bad company 1 i 2 su zadnji da su imali komplet sve... BF3 podbacio sa pricom ali multi extra :D ili ti polu proizvod.... kako god raduju me ovakve vesti :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Nista novo, kao sto sam vec rekao gomila tih najpracenijih debila na youtube-u sto se tice igara su sasvim obicni igraci kao i 99% drugih, ali majmuni samo zabavljaju masu i iznose svoje misljenje koje inace imaju i svi ostali igraci. :: Svaki klip koji nema neki extra frag, skill nesto sto ne vidjas svaki da :: ugasim posle 10 sekundi :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Kapiram da volis cod i da ne gotivis ili ti ne odgovara BF, ja eto ne gotivim niti mrzim obe igre, a obe su mi realno iste tj. jako slicne
BF single player je bonus, realno nisu ni morali da ga uopste prave, BF je pravljen za multi player krkljanac, na kopnu, vodi, vazduhu pesadija itd sukobima.
Nikoga nije briga za single player, ne znam nijednu osobu koja ga je kupila zbog singleplayera.
Taj argument batali, kao i onaj da je dzojstik bolji brzi i precizniji od misa i tastature za fps igre.
To sto te ne zanima sigle player tvoj problem masu zanima... Max payne 3 je odlicna igra i u singl i u multi fazonu... Cod je miljama ispred jer zabavu koju pruza BF samo moze u multi i to avionima tenkovima .... brate uzmi simulaciju letenja pa igraj..... si cuo za world of tanks ?
E da to sto si NESPOSOBAN da igras FPS na konzolama tvoj problem moj nije.... Samo jos nemoj da me razocaras da si igrao Border lands na tastaturi i misu molim te...
:: Kapiram da volis cod i da ne gotivis ili ti ne odgovara BF, :: ja eto ne gotivim niti mrzim obe igre, :: a obe su mi realno iste tj. jako slicne :: :: BF single player je bonus, realno nisu ni morali da ga uopste prave, :: BF je pravljen za multi player krkljanac, na kopnu, vodi, vazduhu pesadija itd sukobima :: :: Nikoga nije briga za single player, :: ne znam nijednu osobu koja ga je kupila zbog singleplayera :: :: Taj argument batali, kao i onaj da je dzojstik bolji brzi i precizniji od misa i tastature za fps igre :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Pa necu valjda da igram fps igru na dzojpedu sa auto aim?! Za duplo i kusur vremena se brze okrenem za 180 stepeni ili naciljam head shoot misem.
Ti si legenda...
Aj navrati do mene, igramo bilo koju fps igru ja na tastaturi i misu ti na dzojpedu po tvojoj zelji sa ugasenim auto aim opcijama, sta mislis ko dobija i zasto?
ovo je vec dugo poznata stvar, juce sam bas isprozivao jednog lika koji je nahvalio novi Titanfall od EA i kako je bio u alpha testu i slicno...
citiram ga: ` I am Playing the Close Alpha, and I got to say, that within an hour of playing, I am sold!!! This will be one of the Best Multiplayer games Of 2014 for sure, With BF4 and Titanfall in hand I will be a happy gamer all year long! I have pre order this already for Xbox one and PC. If you are a FPS fella, This is a must have! `
:: Pa necu valjda da igram fps igru na dzojpedu sa auto aim? :: Za duplo i kusur vremena se brze okrenem za 180 stepeni ili naciljam head shoot misem :: :: Ti si legenda.. :: :: Aj navrati do mene, igramo bilo koju fps igru :: ja na tastaturi i misu ti na dzojpedu po tvojoj zelji sa ugasenim auto aim opcijama, sta mislis ko dobija i zasto :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
:: :: Ne bih ja na tvom mestu bio tako siguran u pobedu, možda je mali povukao gejmerski talenat na rodbinu sa mamine strane :: :: http://www.cbsnews.com/news/chimps-beat-college-kids-in-computer-game :: :: :: :: :: Pa necu valjda da igram fps igru na dzojpedu sa auto aim? :: :: Za duplo i kusur vremena se brze okrenem za 180 stepeni ili naciljam head shoot misem :: :: :: :: Ti si legenda.. :: :: :: :: Aj navrati do mene, igramo bilo koju fps igru :: :: ja na tastaturi i misu ti na dzojpedu po tvojoj zelji sa ugasenim auto aim opcijama, sta mislis ko dobija i zasto :: :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Keyboard: Logitech iluminate :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen Dell 2 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.